Het zesde enige echte mandalakleurboek

Het zesde enige echte mandalakleurboekHet zesde enige echte mandalakleurboek
| juli 2016
three-half-stars

Mandala's zijn het favoriete onderwerp voor volwassenen om in te kleuren. De prachtige beelden hebben een haast meditatief effect en zorgen ervoor dat je je dagelijkse beslommeringen even achter je kunt laten en je creativiteit de vrije loop kunt laten.
De vorm en symmetrie van de mandala's zorgen ervoor dat je aandacht naar het middelpunt van de mandala wordt getrokken zodat er geen ruimte overblijft voor stress en zorgen. Het zesde enige echte mandalakleurboek bevat 70 nieuwe en unieke mandala's op 200 grams papier, wat het boek geschikt maakt voor een verscheidenheid aan kleurmaterialen.

Kleurenboeken zijn helemaal mijn ding.  Het is voor mij dat ene rustgevende moment op de dag. Ik word echt helemaal zen als ik aan het kleuren ben. Ik heb zelf meerdere kleurboeken in mijn bezit maar de mandalakleurboeken zijn toch wel mijn favoriet.

Ik ben begonnen met een set stiften maar dat werkte niet heel goed in Het zesde enige echte mandalakleurboek. Want dit boek heeft namelijk vrij dun papier. Als je met stiften er in gaat kleuren betekent dat dat ze doordrukken op de kleurplaat die erachter zit. Maar als je met potlood kleur kan je makkelijk drie lagen aanbrengen. Ik gebruik zelf dan Faber Castell potloden, die ik iedereen aan kan raden. Die doen het heel erg goed in het kleurboek.

Het tweede nadeel van dit kleurboek is toch wel dat hij heel erg groot is. Als je hem open klapt heb je best wel veel ruimte nodig op je tafel om goed te kunnen kleuren. Het is niet praktisch voor mensen zoals ik die even op hun kleine bureau willen kleuren. Ik moet echt aan de keukentafel zitten als ik wil kleuren.

De prijs kwaliteit vind ik dan weer wel goed. In Het zesde enige echte mandalakleurboek staan zeventig verschillende kleurplaten en ik heb er misschien drie gevonden waarvan ik zeg nee die vind ik echt niet leuk. Voor €12.50 heb je een geweldig kleurboek gekocht. In tegenstelling tot andere kleurboeken waar ik maar de helft van de platen leuk vind.

Hieronder staan nog een paar foto’s van mijn creaties in Het zesde enige echte mandalakleurboek. Wat is jullie ervaring met Het zesde enige echte mandalakleurboek?

Het zesde enige echte mandalakleurboek

Het zesde enige echte mandalakleurboek

Het zesde enige echte mandalakleurboek

Ik wil uitgeverij BBNC enorm bedanken voor mijn exemplaar van Het zesde enige echte mandalakleurboek.


Geef een reactie

CommentLuv badge