Een bijna definitieve lijst van nachtmerries

Een bijna definitieve lijst van nachtmerriesEen bijna definitieve lijst van nachtmerries Geschreven door Krytstal Sutherland
Uitgegeven door Young & Awesome | 18 april 2018
Genre: Contemporary, Young Adult
Aantal pagina's: 270
Goodreads
four-stars

Face you fears...

Duisternis, pleinvrees, water... Al Esthers familieleden hebben een fobie. Esther weet nog niet wat haar grote angst is, omdat ze zo ongeveer alles uit de weg gaat: liften, kleine ruimtes, grote drukte, spinnen en nog veel meer. Tot ze wordt bestolen door een klasgenoot van vroeger. De mysterieuze Jonah steelt haar lijst met angsten. Tot Esthers eigen verbazing haalt Jonah haar over om samen alle angsten op haar lijst tegemoet te treden. Met onverwachte gevolgen...

Ik vind Krystals andere boek, Sterrenstof geweldig. Dus toen ik erachter kwam dat Een bijna definitieve lijst van nachtmerries uit kwam kon ik niet wachten totdat hij er eindelijk was. Eindelijk was er meer van Krystal.

Iedereen uit Esthers familie heeft wel een angst. Esther heeft alleen maar een lijst met dingen die haar bang maken. Maar de grootste angsten gaat zij uit de weg. Wanneer Esther Jonah tegen komt. Hij probeert haar lijst met angsten onder ogen te komen. Op zoek naar haar ergste angst.

Het project van Jonah om Esthers angsten onder ogen te komen vond ik geweldig om over te lezen. Stukje bij beetje nam Jonah een plekje in in mijn hart. Maar Een bijna definitieve lijst van nachtmerries heeft ook een klein beetje een rare verhaallijn erin zitten. Maar dat interesseerde mij wel. Die hoofdstukken waren juist een van de leukste.

Ik vind Een bijna definitieve lijst van nachtmerries zo veel leuker dan ik eerst gedacht had. Het is een heerlijk luchtig boek, soms wat raar maar oh zo lief. Ik zou zeggen dat dit een ideaal boek is voor op een zonnige dag te lezen en deze dan in een keer uit te lezen.

Een bijna definitieve lijst van nachtmerries is een geweldig boek die ook serieuze onderwerpen aan bod laat komen. Zoals de gokverslaving van Esthers moeder en de andere angsten van Esthers familieleden. Daarom vind ik het een geweldig boek, het is niet zomaar een boek die je zo weg leest. Het raakt je echt.

Ik wil uitgever Young & Awesome bedanken voor mijn exemplaar van Een bijna definitieve lijst van nachtmerries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge