Suits yay or nay

Ik ben sinds kort aan de serie Suits begonnen. Inmiddels heb ik de eerste drie seizoenen gezien en ben ik best wel gaan houden van deze serie. Vandaag leg ik uit waarom ik deze serie zo leuk vind.

Louis Litt

Zegt dit niet genoeg? In het derde seizoen van Suits komt Louis geweldig uit de kast. Een uitspraak zoals You got Litt up kan ik zeker waarderen. Voornamelijk door de woordspeling die erin zit. Louis is niet de eikel waarvan ik dacht dat hij het was.

Geen aflevering is hetzelfde

Elke aflevering is op zijn manier weer uniek. Elke zaak waar ze mee te maken krijgen is uniek. Dat vind ik ook erg tof. Ondanks dat er in seizoen drie maar een grote zaak aan bod kwam was elk detail van belang. Alles wat je zag en hoorde kon weer terug komen in latere afleveringen. Dat vind ik erg leuk om naar te kijken.

Verslavend

Ik probeer een seizoen per maand te kijken. Meestal plan ik het zo dat ik aan het einde van de maand begin en zo door kan kijken aan het begin van de volgende maand. Maar dat lukt niet altijd. Wanneer ik eenmaal begin ben ik niet meer te stoppen. Daarnaast is het best wel spannend. Wie weet er allemaal van Mike’s geheim af en wie is de volgende die zijn geheim ontrafelt. Kijk jij Suits?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge