Lust & Structure

Lust & StructureLust & Structure Geschreven door Marielle Brouwer
Serie: Structure #3
Uitgegeven door DunTax books | 1 mei 2018
Genre: New Adult
Aantal pagina's: 343
Goodreads
four-stars

Noah en Poppi hebben al een tijdje een seksrelatie.
Alleen voor Noah is dit niet meer genoeg. Langzaamaan is hij ergens zijn
hart verloren. Hij wil gewoon laten zien dat hij er voor haar kan zijn,
voor haar kan zorgen.

Poppi heeft genoeg aan zichzelf. Ze heeft geen man nodig om haar doelen te bereiken.
Daarbij kan een gebroken hart je kapot maken.
Maar wat als alles onder Noahs voeten vandaan geslagen wordt? Als hij merkt
dat hij niet altijd voor iedereen kan zorgen?
En als Poppi erachter komt dat het misschien niet beter is om je hele leven
alleen te blijven, maar misschien toch wel om je hart te verliezen.

Na het lezen van deel twee van de Structure serie had ik wel zoiets van ik wil meer. Het verhaal van Lily en Mika is nu wel voorbij, zij maken plaats voor Poppi en Noah. Ik weet niet goed wat ik daar vooraf van moest vinden maar ik was er zeker blij mee.

Noah en Poppi hebben een ingewikkelde relatie. Wanneer het leven moeilijk wordt zoeken ze elkaar op en hebben ze seks. Meer dan dat is het niet. Totdat het leven van Poppi op zijn kop staat. Misschien is het okay om iemand in je leven toe te laten. Ik heb het soms best wel moeilijk gehad tijdens het lezen van Lust & Structure. Er waren momenten dat ik even moest slikken om door te kunnen lezen. Dat is een van de redenen waarom ik van Structure hou. Het is zo ontzettend emotioneel maar het blijft realistisch.

Laat ik eerlijk zijn in het begin vond ik Poppi en Noah eigenlijk niet zo leuk. Ik voelde niet meteen een connectie met ze. Maar hoe verder ik in het verhaal kwam hoe fijner ik het vond. Ik voelde een band tussen mij, Poppi en Noah ontstaan.

Maar toch had ik moeite om in het verhaal te komen. Het zijn niet Mika en Lily bleef ik zeggen. Je kan dit niet vergelijken. Maar toch deed ik dat. Ik had daardoor niet het gevoel dat ik helemaal kon genieten van het verhaal. Maar alsnog heeft Marielle Brouwer weer een geweldig boek neer gezet. Ik ben nog helemaal niet klaar om afscheid te nemen van Structure. Laat het volgende boek maar door komen.

Ik wil Marielle Brouwer bedanken voor mijn exemplaar van Lust & Structure

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge