Inferno

InfernoInferno Geschreven door Julie Kagawa
Serie: Talon saga #5
Uitgegeven door HarperCollins NL | 15 mei 2018
Genre: Fantasy, Young Adult
Aantal pagina's: 382
Goodreads
four-stars

Een jong drakenmeisje raakt verwikkeld in een epische strijd.

Ember weet inmiddels wel dat de drakenorganisatie Talon verraderlijk is en alleen maar uit op macht. Maar dat ook haar eigen broer haar heeft verraden, is een klap in haar gezicht.

Samen met Riley en haar grote liefde Garrett raakt ze verwikkeld in levensgevaarlijke situaties, en als klap op de vuurpijl moeten ze het opnemen tegen een heel leger van drakenklonen.

In de vurige finale van de Talon Saga komen alle thema's uit de voorafgaande delen samen: heldendom, verraad, opoffering en een verboden liefde.
Nog één keer gooit Julie Kagawa alles in de strijd in het zenuwslopende laatste deel.

Join them... or burn!

Het laatste boek in de Talon saga is eindelijk daar. Ik las het vierde boek begin van dit jaar uit en ik kon echt niet wachten totdat het laatste boek er eindelijk was. Gelukkig kan ik nu eindelijk verder lezen en de conclusie van de Talon saga lezen.

Het einde is in zicht. Ember en de rebellen staat oog in oog met Talon. Nadat Talon St. Joris in een nacht weggevaagd hebben is er een vijand minder. Ember en Riley focussen zich op het vinden van de fok draken en het uitschakelen van Talon.

Okay mijn eerste gedachte bij het eerste hoofdstuk was oh dit vind ik leuk. Het was spannend en verrassend. Ik had het niet zien aankomen. Daarna zakte het verhaal een klein beetje in maar de spanning bleef voelbaar. Ik was zo blij hiermee.

Het ritme van Ember en Riley doen iets stoms, ze worden gesnapt en slaan op de vlucht is doorbroken. Het duurde even maar ik ben er zo blij mee. Inferno is denk ik wel mijn favoriete boek uit de hele serie. Inferno zat vol met verrassingen. Het begon met de eerste hoofdstukken. Later voegde Julie Kagawa er nog wat verrassingen aan toe.

Ik ben onder de indruk. Julie Kagawa heeft mij in de vier voorgaande boeken niet zo weten te verrassen als met Inferno. Inferno is een waardige afsluiter van deze geweldige serie. Een serie waar ik van genoten heb, een serie die ik zeker ooit nog een keer wil lezen. Het verhaal is nu echt klaar en ik heb vrede met het einde. Ik hoop dat iedereen ook zo over het einde denkt.

Ik wil uitgeverij Harper Collins bedanken voor mijn exemplaar van Inferno.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge