Let’s get personal #1 ben ik weer

Okay laten we eerlijk zijn ik ben weer terug van mijn pauze. Sinds begin mei ging het bloggen eigenlijk alles behalve lekker. Toen mijn blog gehackt werd had ik ook zoiets van ik heb geen zin om het allemaal te fixen dus ik laat het even zitten. Sinds die tijd las ik nauwelijks. Maar wat deed ik dan wel?

Sinds mei is er een hele hoop gebeurd. Op school sloot ik het derde leerjaar van mijn opleiding met veel pijn en moeite af. Voor een vak moest ik een 9,4 halen en ik haalde een 9,5. Toen wist ik dat ik over was. Voor de andere toetsten haalde ik ook goede cijfers, lees twee keer een 8. Waarom kon het hele schooljaar niet zo zijn? Daarnaast stond mijn prive leven ook op zijn kop. Ik kan nu zeggen dat ik verliefd ben geworden op mijn beste vriend zonder dat dit de bedoeling was.

Doordat ik super druk was met school en mijn prive leven stond lezen niet op mijn prioteitenlijst. Het was de keuze of project afronden of lezen. Ik koos ervoor om projecten af te ronden, de deadlines kwamen steeds dichterbij en daarmee ook mijn vakantie.

Mijn vakantie. Een en al liefde. Ik stapte in het vliegtuig naar Praag. Ik met mijn vliegangst ging met het vliegtuig weg. Daar verbleef ik vier nachten en stapte toen in de trein naar Berlijn, de stad van mijn dromen. Na nog eens vier nachten in de stad gebleven te zijn, was het tijd om met de trein terug naar Nederland te gaan.

De vakantie gaf mij een enorme boost. Ik laadde op van het vermoeiende schooljaar en begon daarnaast aan een boek. Ik las Just don’t mention it in twee dagen uit. Ik beleefde weer hoe geweldig het was om te lezen. Mijn liefde voor boeken is weer terug, daar is geen twijfel over mogelijk.

Ondanks dat ik de afgelopen week alleen maar op bed heb gelegen, nauwelijks heb kunnen lezen en doen heb ik er toch heel erg veel zin in. Ik laat mij niet zomaar tegen houden door een hersenschudding, je moet met wel iets beters komen om te zorgen dat ik geen zin heb om te bloggen.

Ik ben super blij dat de zin om verder te lezen weer terug is. Hierdoor is de zin om te bloggen weer terug gekomen. Ik ben de afgelopen tijd druk bezig geweest om weer leuke content voor jullie te verzorgen en ik hoop dat jullie ervan gaan genieten.

Een gedachte over “Let’s get personal #1 ben ik weer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge