To all the boys I’ve loved before yay or nay

Ik moet iets bekennen: vanaf het moment dat bekend werd dat To all the boys I’ve loved before verfilmd zou worden werd ik al helemaal gek. Ik moest en zou de verfilming zien. Op het moment dat dit online komt heb ik de film al drie keer gezien, oeps..

Voor iedereen die het verhaal van Lara Jean niet kent hier een korte samenvatting. Lara Jean heeft vijf liefdesbrieven geschreven aan vijf jongens die ze destijds leuk vond. Wanneer de brieven verzonden zijn begint de drama. De populaire Peter heeft een brief gekregen en ze besluiten om een relatie te faken.

Wat ik het tofste aan To all the boys I’ve loved before vond is dat Jenny Han, de auteur van de boeken, ook in de film voor kwam. Dit vond ik zo’n ontzettend leuk detail dat het meteen al een yay was.

Voor mijn gevoel zit het gevoel wat ik bij de boeken had ook precies in de film. Het fluffy gevoel wat ik tijdens het lezen had, had ik ook tijdens het kijken van de film. Ik werd er super blij van in ieder geval.

Ik heb het nog niet eens gehad over de casting. Want Peter oh Peter. Hij is zo ontzettend goed gecast, de Song meiden zijn goed gecast. Het was eigenlijk zoals ik mij de personages ongeveer ingebeeld had.

Voor mij is To all the boys I’ve loved before een dikke yay. Ik heb nu alleen maar heel erg veel zin om de boeken te gaan herlezen en all the feels weer mee te maken,

Een gedachte over “To all the boys I’ve loved before yay or nay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge