Buren with benefits

Buren with benefitsBuren with benefits Geschreven door Lisette Jonkman
Serie: Onbreekbaar #1
Andere boeken in deze serie: Onbegrensde liefde, Op gevoel
Uitgegeven door Luitingh-Sijthoff | 1 augustus 2018
Genre: Feelgood
Aantal pagina's: 256
Goodreads
four-stars

Abigail Martens werkt in een café en doet af en toe een modellenklusje. Ze woont nog steeds in een studentenkamer (meer kan ze niet betalen). Is dit nou het grotemensenleven waar ze van droomde?
Ferdinand Frericks kan niet wachten tot zijn studentenleven begint. Hij sluit zich aan bij een studentenvereniging en stort zich op de avontuurtjes met zijn studiegenotes. Ondertussen blijft hij zijn buurvrouw Abby maar op onhandige momenten tegen het lijf lopen. Zij maakt iets anders in hem los dan alle hockeyblondines bij elkaar.

Als Abby haar blaaskakerige buurjongen Ferdi ontmoet, is haar eerste gedachte dat hij een dertien-in-een-dozijn-corpsbal is. Ze besteedt geen extra aandacht aan hem, maar dan helpt hij haar uit een potentieel gevaarlijke situatie met haar bezitterige ex en leert ze een heel andere kant van hem kennen.

Dat ik fan ben van Lisette Jonkmans schrijfstijl komt denk ik niet als een grote verrassing denk ik. Ik las haar andere boeken met veel plezier en nu kan ik Buren with benefits daar aan toevoegen, dat hoopte ik althans toen ik begon met lezen.

Het begin van zijn studententijd is aangebroken. Ferdi gaat op kamers en komt naast Abby te wonen. Zij moet maar niks van hem weten in het begin. Totdat hij haar helpt met haar vervelende ex.

Ik dacht oh ik vind Verkikkerd zo leuk Buren with benefits komt daar niet bij in de buurt. Think again. Ik vind Ferdi en Abby bijna net zo leuk als ik Lucy en Kikker vind. Bijna is niet helemaal want het is en blijft toch wel een gevoelig punt.

Ik heb toch wel een klein beetje een speciale ervaring met Buren with benefits. Het was het eerste boek dat ik na mijn val gelezen heb, daarnaast heb ik hem niet helemaal zelf gelezen. Het was een geweldige ervaring.

Wat Buren with benefits zo leuk maakt? De humor van Lisette Jonkman. Man oh man ik heb keer op keer zo hard gelachen dat ik aangekeken werd: gaat alles wel goed? Oh met mij gaat het prima. Met tranen in mijn ogen las ik verder.  Alleen daarom lees ik de boeken van Lisette Jonkman al. Het geeft mij keer op keer een goed gevoel.

Voor iedereen die geen kobo plus heeft maar wel Buren with benefits wilt lezen ik zeg schaf het abonnement voor een maand aan want Buren with benefits vraagt erom om gelezen te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge