Mini recensies 3 series op netflix

Ik heb onlangs aardig wat series op Netflix verslonden. De een na de andere serie keek ik. Soms wel vijf afleveringen op een dag. Vandaag bespreek ik drie van die series: La casa de papel, Homeland en Supergirl.

Ik beging met La casa de papel. Deze serie volgt een groep overvallers die De Nationale Munt in Madrid gaat overvallen onder leiding van el professor. Zij nemen daarbij allerlei mensen in gijzeling terwijl ze hun eigen ontraceerbare geld aan het drukken zijn.

La casa de papel vind ik zelf echt een toffe serie. Heb de eerste twee seizoenen in iets meer dan twee weken tijd gezien. Het verhaal trok mij heel erg aan en daarnaast is het een verslavende serie. Ik ben super benieuwd wat er in het derde seizoen gaat gebeuren, daar wacht ik momenteel dus op. Wat mij betreft een dikke aanrader.

En dan Supergirl. De eerste drie seizoenen van deze serie staan op Netflix, ik heb er inmiddels al twee van de drie gezien. Supergirl spreekt eigenlijk voor zich. Kara Denvers is Supergirl en probeert National City te beschermen tegen aliens.

Ik ben zelf een groot DC fan dus Supergirl kijken was voor mij bijna vanzelfsprekend. Ik vind het een toffe serie, niet zo verslavend als La casa de papel maar zeker zo vermakelijk. Daarnaast zitten er toffe cross overs in met The Flash, pluspunt voor mij. Ik ben zeker van plan om door te kijken en seizoen 3 gekeken te hebben voordat het vierde seizoen verschijnt.

En als laatste Homeland. Homeland volgt Carrie die bij de CIA werkt. Na een actie is Brody gered van Al Quada en hij wordt weer terug gebracht naar De Verenigde Staten. Daar komt hij in contact met Carrie. De serie volgt deze twee in Carries gevecht tegen terrorisme.

Ik ben Homeland eigenlijk op aanrader gaan kijken. Toen had ik geen idee waar het over ging. Al snel had ik seizoen een gezien en dacht ik nu iets anders. Na een seizoen ben ik er eigenlijk wel klaar mee. Ondertussen ben ik met seizoen 3 begonnen maar weet het mij nog niet zo te raken. Het is een toffe serie alleen de afleveringen duren gemiddeld een uur, iets te lang voor mij op dit moment.

Welke serie moet ik echt nog kijken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge