De Deal

De DealDe deal Geschreven door Elle Kennedy
Serie: Off-Campus #1
Andere boeken in deze serie: De fout
Uitgegeven door Q | 25 mei 2018
Genre: New Adult
Aantal pagina's: 388
Goodreads
four-stars

Hannah Wells heeft een enorme crush op Justin Kohl, de hunk van het footballteam. Maar hoe kan ze ervoor zorgen dat hij haar eindelijk ziet staan?
Garrett Graham is de populaire aanvoerder van het ijshockeyteam. Maar hij kan ijshockey wel vergeten als hij niet snel zijn filosofiegemiddelde verbetert met behulp van bijles. Hij laat zijn oog vallen op de sarcastische brunette die als enige van de klas een goed cijfer heeft gehaald voor het tentamen dat hij over moet doen. Het enige probleem: zij heeft helemaal geen zin om hem te helpen.
Garrett is echter niet voor één gat te vangen en bedenkt een sluw plan: zij geeft hem bijles, en hij doet een tijdje alsof hij haar vriendje is. Als Hannah namelijk een paar keer als zijn date op feestjes wordt gezien, zal ze daarmee ongetwijfeld de aandacht van Justin trekken.
In een vlaag van verstandsverbijstering gaat Hannah akkoord met de deal. Dat kan niet misgaan… toch?

Ik heb zelf nog nooit kennis gemaakt met de boeken van Elle Kennedy. Het was wel iets wat ik wilde doen. Ik ken wat bloggers die helemaal weg zijn van haar boeken. Toen de vertaling van De Deal kwam wist ik het zeker: deze moet ik lezen.

Hannah heeft een gigantische crush op Justin, de aanvoerder van het football team. Maar hij is onbereikbaar voor haar. Wanneer Garret naar haar komt voor hulp bij dat ene filosofie tentamen weigert zij om hem te helpen. Totdat Garret aanbiedt om haar te helpen om de aandacht van Justin te krijgen.

Mijn oog viel eigenlijk meteen op de personages. Je leest het verhaal vanuit het perspectief van Garret en Hannah. Vanaf het eerste moment kon ik eigenlijk wel lachen om Hannah. Ze is onder andere super sarcastisch. Ik geef toe dat ik daar wel van houd.

Daarnaast is De deal best wel sexy. Ik moet toegeven dat ik Garret best wel een aantrekkelijke man vind om over te lezen. Dan heb ik het niet alleen over zijn gedachten. Maar ook over hoe hij beschreven word. Daarnaast is hij eigenlijk best wel een slimme jongen. Hij is niet de domme ijshockey speler zoals gedacht wordt. Dat kan ik zeker ook bewonderen.

De deal is grappig, sexy en lekker vlot geschreven. Precies zoals je van een goede New Adult verwacht. Er is maar een ding waar ik aan kan denken: boek twee. Ik hoop met heel mijn hart dat het vervolg op De deal ook vertaald gaat worden. Ik wil graag nog meer van Elle Kennedy lezen namelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge