Just don’t mention it

Just don’t mention itJust don't mention it Geschreven door Estelle Maskame
Serie: DIMILY #4
Uitgegeven door Ink road | 21 juni 2018
Genre: Contemporary, Young Adult
Aantal pagina's: 470
Goodreads
three-stars

Tyler Bruce – hell raiser and bad boy – tells his story in his own words.

Alternating between past and present, Just Don’t Mention It is narrated from Tyler’s perspective. We see his life as a twelve-year-old boy suffering physical abuse at the hands of his dad. We see him as the daredevil seventeen-year-old we first met in Did I Mention I Love You?, the stepbrother who falls head over heels for Eden.

In these parallel timelines we finally understand the enigmatic Tyler’s complex story and his innermost thoughts – on his dad, his mom, on Tiffani and Eden – all the things Eden wasn’t witness to. And, crucially, the reader gains heartbreaking insight into why Tyler becomes the self-obsessed, angry and unhappy guy we encounter in DIMILY.

Ik vind de Did I mention I love you serie van Estelle Maskame eigenlijk best wel leuk om te lezen. Toen ik hoorde dat het eerste boek vanuit het perspectief van Tyler geschreven ging worden was ik eigenlijk meteen enthousiast. Ik wist het zeker, Just don’t mention it moest ik gewoon lezen.

Just don’t mention it vertelt Tylers verhaal. Afwisselend tussen het heden en het verleden wordt Tylers verhaal vertelt. Hoe zit het eigenlijk met zijn vader, met Tiffany en hoe denkt hij eigenlijk over Eden? Just don’t mention it Geeft antwoorden op deze vragen.

Ik moet eerlijk zijn dat ik de eerste vijftig pagina’s moeite had om in het verhaal te komen. Voor mijn gevoel las dit moeilijker dan Did I mention I love you. Daarnaast is het alweer twee jaar geleden dat ik die las.

Ik vind het verleden van Tyler zeker een toevoeging aan het verhaal. Het was heftig om te lezen wat er allemaal met zijn vader gebeurde. Maar ik had niet het gevoel dat het een grote informatie dump werd. Ik ben eigenlijk wel blij dat Estelle Maskame besloten heeft om Tylers verhaal naar buiten te brengen. Het is een must om te lezen als je Did I mention I love you uit hebt.

Maar het heden daar in tegen voelde voor mij erg langzaam aan. Ik had die informatie al een keer te horen gekregen en, ook al is het twee jaar geleden, voelde het erg dubbelop. Dat was voor mij eigenlijk geen must om te lezen.

Just don’t mention it vertelt Tylers verhaal. Ik had liever een novella gezien over zijn verleden dan hoe Just don’t mention it uitgepakt heeft. Het heden voelde voor mij erg dubbelop en hoop eigenlijk niet dat Estelle Maskame de andere twee boeken ook uit Tylers perspectief gaat schrijven. Maar voor nu was Just don’t mention it vermakelijk en een aanrader als je meer over Tyler wilt weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge