Verwacht in september

En het is alweer september. Het begin van een nieuw schooljaar is daar. Ik ben echt super gemotiveerd om dit jaar mijn mbo diploma te halen. Daarbij horen toch elke maand toffe boeken om die motivatie te behouden? Dit is een selectie van wat je in september kan verwachten.

Two dark reigns van Kendare Blake
#1 New York Times bestselling author Kendare Blake returns with the highly anticipated third book in the Three Dark Crowns series!
View Spoiler »

Do I need to say more? Hallo ik hou van de Three dark crowns serie en ik zal zeer waarschijnlijk snel aan Two dark reigns beginnen wanneer deze bij mij op de mat valt. Kan ik hiervoor school even een een dag of twee op pauze zetten?
Two dark reigns wordt op 4 september verwacht

67 seconden van Jason Reynolds
‘Mensen houden altijd meer van mensen als ze dood zijn.’ Zestig seconden. Zeven verdiepingen. Drie regels. Een wapen. Will staat 67 seconden in de lift naar beneden, met in zijn broekband een pistool. Zijn broer Shawn is vermoord, en Will weet wat er van hem verwacht wordt. Niet snitchen. Niet huilen. Wraak.

Lotte en Myrthe  van Blossom Books zijn super enthousiast over 67 seconden. Daardoor ben ik meer onderzoek gaan doen naar het boek en Jason Reynolds want hallo look at that. Daardoor ben ik ook enthousiast geworden over dit boek en heb ik hem meteen in de preorder gezet.
67 seconden wordt op 18 september verwacht

Wildcard van Marie Lu
Emika Chen barely made it out of the Warcross Championships alive. Now that she knows the truth behind Hideo’s new NeuroLink algorithm, she can no longer trust the one person she’s always looked up to, who she once thought was on her side.

Determined to put a stop to Hideo’s grim plans, Emika and the Phoenix Riders band together, only to find a new threat lurking on the neon-lit streets of Tokyo. Someone’s put a bounty on Emika’s head, and her sole chance for survival lies with Zero and the Blackcoats, his ruthless crew. But Emika soon learns that Zero isn’t all that he seems–and his protection comes at a price.

Caught in a web of betrayal, with the future of free will at risk, just how far will Emika go to take down the man she loves?

Warcross vond ik niet meteen geweldig maar dat betekent niet dat ik het tweede boek niet ga lezen. Ik ben super benieuwd waar het verhaal heen gaat.
Wildcard wordt op 18 september verwacht

Schaduw van de vos van Julie Kagawa
Eens in de duizend jaar, wanneer een nieuw tijdperk aanbreekt, krijgt degene die op dat moment eigenaar is van een geheimzinnige perkamentrol een geweldige kans. Hij of zij kan de grote Kami-draak aanroepen en een wens doen. De nieuwe tijd is bijna daar, en boze krachten zijn eropuit om de rol in handen te krijgen…

Yumeko is een meisje met een gevaarlijk geheim. Ze is een shapeshifter, iemand die van gedaante kan verwisselen, iets wat niemand mag weten. In de tempel waar ze is opgegroeid, leert ze hoe ze die kracht kan gebruiken én tegelijkertijd verborgen kan houden. Tot de tempel op een dag in brand wordt gestoken en alle bewoners in de vlammen omkomen. Behalve Yumeko. Zij kan nog net op tijd ontsnappen, mét de grootste schat van de tempel: een stuk van de eeuwenoude perkamentrol.

Julie Kagawa heeft een nieuw boek, dat vraagt om gelezen te worden. Sinds de talon serie ben ik een groot fan van haar werk geworden en ik ben zeker benieuwd wat Schaduw van de vos ons gaat brengen.
Schaduw van de vos wordt op 25 september verwacht

Op het juiste spoor van Marieke Nijkamp en  Corinne Duyvis
Marieke Nijkamp en Corinne Duyvis zijn goed bevriend in het dagelijks leven. Geïnspireerd door het thema vriendschap schreven ze allebei een spannend
verhaal waarin de vriendschap tussen jongeren behoorlijk onder druk staat.
In ‘Het juiste spoor’ van Marieke Nijkamp is een groep vrienden op weg naar huis na een vakantie op een Waddeneiland. De sfeer is gespannen, want een van hen is tijdens de vakantie spoorloos verdwenen. Is hij na een ruzie naar huis gegaan of is er iets veel ergers gebeurd? Dan komt de trein plotseling tot stilstand en gaat het licht uit…
Corinne Duyvis borduurt voort op haar apocalyptische roman ‘Op de rand van het niets’. Na een vernietigende komeetinslag op aarde maakt een meisje ondanks alles nieuwe vrienden. Samen proberen ze hun angst te overwinnen
door muziekoptredens te organiseren in hun schuilkelder.

Ik heb van beide auteurs een boek gelezen. Maar dat maakt het niet minder leuk dat ze allebei een kort verhaal uitbrengen.
Op het juiste spoor wordt op 25 september verwacht

Opal van Jennifer L. Armentrout
‘Opal’ is het derde deel in de Lux-serie van Jennifer L. Armentrout. Zelfs nu Katy en Daemon eindelijk helemaal voor hun liefde gaan, kunnen ze niet vrijuit gaan daten. Er komen allerlei andere obstakels op hun pad. Vrienden blijken ineens vijanden, en hoewel ze ook hulp krijgen uit onverwachte hoek, zijn ze hun leven verre van zeker. Maar ze houden stand. Ze moeten wel. Met ‘Opal’ zit je midden in het verhaal van Jennifer L. Armentrouts verslavende Lux-serie, de hotste fantasyserie van het moment.

Ik heb zelf de Lux serie eerder al gelezen en wat een topper is het toch. Ik ben zo blij voor de Nederlandse lezers dat zij nu ook eindelijk van deze serie kunnen genieten.
Opal wordt op 25 september verwacht

Naar welk boek kijk jij het meeste uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge