Booktalk mijn Sarah J. Maas read a thon

Na aanleiding van mijn booktalk van vorige week heb ik grote stappen gezet. Het was eigenlijk meer een eye opener voor mij dan ik van te voren dacht. Vandaag ga ik daar iets meer over vertellen. 

Vorige week zat ik in een dipje. Ik wilde de Throne of Glass serie van Sarah J. Maas ontzettend graag uitlezen maar aan de andere kant kost het ook weer zo veel moeite, lees dikke boeken en heb Tower of dawn ook nog niet gelezen.

Toen ik met het huiverige idee kwam om de Nederlandse vertaling te gaan lezen kreeg ik een enthousiaste reactie. Die reactie trok mij over de streep wat betreft de vertaling. We zijn inmiddels een week verder en ik heb alweer bijna het eerste boek uit.

Wat het idee hierachter is? Kingdom of ash verschijnt op 23 oktober, wat dus precies in mijn vakantie is. Met vorige week meegeteld duurt dat nog 9 weken. Als je The assasins blade meerekent heb je zeven boeken die gelezen moeten worden in 9 weken. Een boek per week klinkt best redelijk. Dus dat was eigenlijk het plan. Dan heb ik nog twee weken over, die twee weken gebruik ik om uitloop te voorkomen zodat ik de 23e meteen aan Kingdom of ash kan beginnen.

Maar de vertaling van Kingdom of ash staat pas voor volgend jaar gepland. Ik denk dat ik toch terug schakel voor het laatste boek naar het Engels. Mijzelf kennende heb ik niet genoeg geduld om tot volgend jaar te wachten. Ik heb dan (als alles goed gaat) de hele serie gelezen en waarom zou ik dan nog langer wachten op de vertaling?

Ga jij Kingdom of Ash ook meteen lezen?

Een gedachte over “Booktalk mijn Sarah J. Maas read a thon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge