Let’s get personal #3 een week school

Het voelt zo gek om te zeggen dat mijn eerste week school er alweer op zit. Ik had nooit verwacht dat de tijd zo snel zou gaan en dat mijn vakantie zo snel alweer voorbij zou zijn. Nou hier komt ie dan, mijn update over mijn eerste schoolweek.Toen ik dinsdag, want maandag is mijn vrije dag, voor het eerst het schoolgebouw in liep voelde het alsof ik nooit vakantie heb gehad, hoogstens een lang weekend. Het voelde gek om het schoolgebouw in te lopen want ik begin aan mijn laatste jaar.

Het is raar om ineens in het laatste jaar van je mbo opleiding te zitten terwijl je een jaar geleden pas voor het eerst het schoolgebouw binnen liep. Alles is nu zo vertrouwd, wat toen niet was. Dan heb ik het nog niet over mijn klas, die is ook geweldig uitzonderingen daar gelaten.

Maar het laatste jaar draait nu om mijn examen project. Het is een gigantisch project, daar ben ik inmiddels al wel achter. Het moet in de eerste week van februari echt af en ik knijp hem nu al. Buiten dat wij 20 ingeplande uren per week voor het project hebben moet ik ook nog examens maken die ik vorig jaar niet gedaan heb. Zo veel werk.

Het ergste is dat ik alsnog de halve dag op bed lig. Wanneer ik ’s middags naar school ga slaap ik tot 10 uur uit en wanneer ik ’s ochtends naar school ga doe ik een dutje in de middag. De gevolgen van mijn hersenschudding zijn nog goed voelbaar. Ik kom elke dag met gigantische hoofdpijn thuis, op school heb ik het gevoel dat mijn hoofd ontploft. Ik hoop echt dat het snel beter gaat want nog zo’n week trek ik niet.

Hoe was jullie (eerste) school week?

2 gedachten over “Let’s get personal #3 een week school

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge