Ik weet niet of ik van je houd

Ik weet niet of ik van je houdIk weet niet of ik van je houd Geschreven door Christina Lauren
Uitgegeven door Xander | juli 2018
Genre: Roman
Aantal pagina's: 320
Goodreads
four-stars

Leidt een toevallige ontmoeting tot ware liefde?

Holland heeft een heimelijke crush op de aantrekkelijke straatmuzikant Calvin. Ze helpt hem met een auditie voor een musical en mooie kansen liggen voor hem in het verschiet. Maar dan blijkt dat zijn studentenvisum verlopen is en hij illegaal in het land verblijft…

Holland biedt impulsief aan met hem te trouwen, zodat hij in Amerika kan blijven. Calvin weet niets van haar gevoelens en ze worden, puur vriendschappelijk, huisgenoten. Of houden ze elkaar voor de gek en is het zakelijke huwelijk misschien het begin van een minder zakelijke liefde?

Ik kreeg Ik weet niet of ik van je houd aangeraden. Zonder deze aanrader had ik het boek eigenlijk niet opgepakt. De naam Christina Lauren ken ik alleen van erotische boeken (oeps) ik wist niet dat ze meer schreef dan alleen dat.

Holland rijdt elke dag een heel stuk om om straatmuzikant Calvin te zien spelen. Ze helpt hem aan een auditie alleen dat kan hij niet doen. Calvin is illegaal in het land en Holland had het goede idee om met hem te trouwen voor een visum.

Ik vloog eigenlijk zo door het verhaal heen. Ik was vanaf het begin al een beetje verslaafd. Er was een seconde vrije tijd nodig en ik was alweer aan het lezen. Ik wilde weten hoe het door ging. Ik wilde meer lezen over de ooms van Holland maar ik wilde ook meer Calvin.

Ben ik de enige die Hollands actie stalkerig en creepy vind? Ze vraagt een man, die ze overigens niet kent, om met haar te trouwen voor een visum. Een man die ze iedere dag op komt zoeken, ook dat nog. Ik vind het geen lief en schattig gebaar.

Buiten dat vond ik het verhaal eigenlijk best wel leuk. Het verhaal was aandoenlijk om te lezen. De manier waarop Holland en Calvin samen zijn vind ik geweldig leuk. Soms voelde de situaties iets onrealistisch aan maar dat neem ik voor lief.

Ik weet niet of ik van je houd is eigenlijk het perfecte zomerboek. Het verhaal is ontzettend schattig en leuk. Je wordt zo mee getrokken in het  verhaal. Voordat je het weet is het boek alweer uit en verlang je naar meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge