Literatour: een boekenweek voor jongeren 2018

Ook dit jaar hebben jongeren weer een eigen boekenweek. Op 21 september tot en met 30 september is er een boekenweek voor jongeren. Iets wat je eigenlijk niet wilt missen. Zo komen er super toffe auteurs naar Nederland en is er nog meer te doen.

YALFU

Tijdens het ILFU (international literature festival Utrecht) wordt YALFU gehouden speciaal voor jongeren. Becky Abertalli, je weet wel van Simon en Leah, komt naar Nederland. Daarnaast komen er nog meer Nederlandse auteurs en heel veel toffe stands met goodies. Voor €20 kun je hier bij zijn. Meer info? Klik hier. Ik ga zelf niet naar YALFU helaas.

Blossom Books

Maandag 24 tot en met vrijdag 28 september kun je bij uitgeverij Blossom Books elke dag een uur op kantoor komen. Op vrijdag sluiten ze dit af met een mini-festival. Mij lijkt het in ieder geval super leuk om op vrijdag te gaan. Als er meer mensen zijn die dan gaan laat het even weten!

Boekhandel van der Velde in Drachten

Zij organiseren een YA avond. Ik ben er zelf nog nooit geweest. Drachten is voor mij alleen al 2.5 uur met het ov dus dat gaat hem helaas niet worden. Dus woon jij in de buurt van Drachten meld je aan en kom op vrijdag 28 september naar de boekhandel.

Het belangrijkste aan de boekenweek voor jongeren vind ik toch wel: het is een zeer goed excuus om nieuwe boeken te kopen, iets wat ik ook zeker ga doen.

Weet jij al welk boek je gaat kopen tijdens de boekenweek?

 

Een gedachte over “Literatour: een boekenweek voor jongeren 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge