Gelezen in augustus en nog te lezen in september

Oeps deze post komt iets later online dan ik in eerste instantie gepland had, sorry daarvoor. Maar dat betekent niet dat het niet leuk is. Vandaag deel ik alle boeken die ik in augustus gelezen heb en mijn tbr voor september.

 

 

 


Onoverwinnelijk van Lesley Livingston
Dit boek stond al een eeuwigheid op mijn tbr. Toen ik hem eindelijk besloot te lezen greep hij mij niet zo aan, niet zoals deel een deed.

De deal van Elle Kennedy
Ik was wel weer toe aan een leuke New Adult. Toen ik De Deal tegen kwam had ik er meteen een goed gevoel bij. Dit gaat een leuk boek worden, zoals wel vaker zat ik er ook deze keer niet naast.

Onbreekbaar van Lisette Jonkman
Eindelijk heeft Lisette Jonkman weer een nieuw boek uitgebracht. Ik las hem sneller dan haar eerdere boeken en ik had er geen spijt van. Onbreekbaar was grappig, een geweldig boek om tussendoor te lezen.

Obisio van Amie Kaufman en Jay Kristoff
Dat ik fan ben van dit duo is denk ik niet onopgemerkt gebleven. The Illuminae files is denk ik wel een van de tofste science ficition series die ik in lange tijd gelezen heb. Het slot, Obsidio, past daar precies tussen.

De onverklaarbare logica van mijn leven van Benjamin Alire Sáenz 
Ik ben zelf ook wel een liefhebber van het contemporary genre. Benjamin Alire Sáenz  is een auteur waar ik nu zeker alle boeken van ga kopen wanneer deze uit komen. Want jongens wat schrijft hij geweldig mooi.

Ik weet niet of ik van je houd van Christina Lauren
Dit is een boek wat ik normaal nooit zomaar zou oppakken. Maar ik zocht een leuk boek dat via kobo plus te lezen was. Toen ik bij Ik weet niet of ik van je houd aan kwam wist ik niet of het wat zou zijn maar uiteindelijk genoot ik er eigenlijk best wel van.

De taal der doornen van Leigh Bardugo
Dit boek is eigenlijk wel een aanrader voor iedereen die genoten heeft van De Grisha serie. Maar ook als je deze serie niet gelezen hebt en wel List & Leugens dan is hij ook erg leuk. De korte verhalen gaan over de verschillende volkeren die in deze wereld leven. Het was fijn om even terug te zijn in de wereld van de Grisha.

Voor september heb ik eigenlijk geen tbr gemaakt. Ik heb wel een stapel boeken van de bibliotheek hier liggen en een recensie exemplaar. Daarnaast ben ik van plan om minimaal drie boeken in de Throne of glass serie te lezen. Maar ik lees vooral waar ik zin in heb.

Wat las jij in augustus?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge