Bookwish september2018

Begin vorige maand zag je overal op Instagram een super leuke actie voorbij komen. Namelijk de Bookwish. Ik heb hier zelf ook aan mee gedaan, ik heb twee mensen blij gemaakt met boeken die toch maar in mijn kast stonden. En nu wil ik de actie nogmaals herhalen.

Je hoort het goed, ik wil nogmaals twee of drie boeken weggeven die toch maar in mijn kast staan.De vorige keer heb ik via instagram een post gedeeld waar iedereen op kon reageren maar deze keer wil ik het eigenlijk via mijn blog doen.

Dus wil jij een boek die al te lang bij mij in de kast staat en die ik toch niet meer ga lezen. Dit kunnen recensie exemplaren zijn maar ook boeken die ik ooit een keer gekocht heb.

Dus wat moet je doen?

Volg Jaike vs de boeken
Laat een reactie met welk boek er op je wensenlijstje staat

Ik zou het tof vinden als jij dit artikel zou delen zodat meer mensen mee kunnen doen aan deze actie.

8 gedachten over “Bookwish september2018

  1. Debbie schreef:

    Een paar boeken die op mijn wenslijst staan zijn: Verdwenen van Tara Altebrando, Fandom van Anna Day, Koningin van de schaduw van Sarah J Maas en verdermeer van Tahereh Mafi. Echt een super leuke actie!

  2. Meliss schreef:

    Wat een superleuke actie!! Op mijn wensenlijstje staan de volgende boeken: fangirl van Rainbowwarrior rowell, de strijdmagi├źr van taran matharu, Simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld, zoen me tot ik zwicht & fandom van Anna day­čśä

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge