Strijdmagiër

StrijdmagiërStrijdmagiër Geschreven door Taran Matharu
Serie: Summoner #3
Uitgegeven door Best of YA | 23 april 2018
Genre: Fantasy, Young Adult
Aantal pagina's: 400
Goodreads
four-stars

Fletcher en zijn vrienden moeten vechten om te overleven als ze de ether doorkruisen op zoek naar een weg terug naar hun eigen wereld. Terwijl ze worden opgejaagd door Wyvern-rijders en de wilde demonen die de buitenaardse jungles bewonen, begint de tijd te dringen voordat het tegengif tegen de levensgevaarlijke lucht van de ether opraakt. Maar dat is nog niet het grootste gevaar: Fletchers aartsvijand Khan heeft een plan om het koninkrijk en alles en iedereen waar Fletcher van houdt te vernietigen

Het tweede deel van de Summoner serie viel mij een beetje tegen. Maar toch ging ik door met deel drie. Ik wilde eigenlijk toch wel weten hoe de serie tot zijn einde gaat komen en of Fletcher ooit uit de ether zou komen.

Fletcher zit vast in de ether. Hij kan de weg terug naar huis niet bepaald snel vinden. Maar de tijd tikt. Kunnen zij op tijd uit de ether ontsnappen en een oorlog tussen de mensen en de orks tegenhouden?

Heel eerlijk ik zat echt meteen in het verhaal. Strijdmagiër begon eigenlijk veel leuker dan ik had verwacht. Leuker dan hoe ik mij het tweede deel herinnerde. Hierdoor zat ik eigenlijk vrijwel meteen lekker in het verhaal en las ik heel gemakkelijk door het boek heen.

Nog steeds na drie boeken gelezen te hebben heb ik een beetje een Harry Potter achtig gevoel. Toen ik Strijdmagiër aan het lezen was voelde het een klein beetje alsof ik Harry Potter las.De vriendschap, de strijd het voelde een klein beetje als Harry Potter.

Over het algemeen ben ik blij verrast. Ik had eigenlijk verwacht dat het grootste deel van het verhaal zich in de ether zou afspelen maar dat was gelukkig niet waar. Het was een goede balans tussen de ether en de normale echte wereld.

Strijdmagiër is een goed einde voor deze trilogie. Ik vind het jammer dat ik hier nu klaar mee ben. Ook is het jammer dat het einde een klein beetje gehaast aan voelde waardoor het einde niet echt tot zijn recht kwam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge