Ash princess

Ash princessAsh princess Geschreven door Laura Sebastian
Serie: Ash princess #1
Uitgegeven door Young & Awesome | 24 augustus 2018
Genre: Fantasy, Young Adult
Aantal pagina's: 379
Goodreads
three-half-stars

Prinses Theodosia (Theo) is als kind beroofd van haar moeder en van haar kroon. Jarenlang heeft ze zich geschikt naar de wil van de Keizer die haar land heeft overgenomen - om te overleven. Als de Keizer haar laatste sprankje hoop op redding vernietigt, ontwaakt er echter een vlammetje van opstand diep binnenin haar...

Onbewust heb ik dit boek al meerdere keren voorbij zien komen. Wat ik voorbij zag komen waren een hele hoop gemixte signalen. De een vindt het geweldig en de ander iets minder. Daarom was ik al super benieuwd wat ik van Ash princess zou vinden en begon ik met lezen.

Theodora is de as princes van de keizer. Zij is zijn parel, de kers op de taart. Hij pronkt met haar om te laten zien wat hij bereikt heeft. Hij heeft het koninkrijk van Theodora’s moeder in genomen en haar moeder vermoord. Theo is uit op wraak.

Ik heb eigenlijk een soort haat liefde relatie met Ash princess. Ik vond het begin helemaal niks. Het boek lag niet lekker in mijn handen, ik had geen concentratie om te lezen en als het verhaal je dan niet meteen pakt leg je het boek al snel weer weg. Ik worstelde mij verder door het verhaal heen met de hoop dat het beter zou worden.

Ik had in het begin best wel moeite om de wereld te begrijpen. Ik had de onderlinge verhoudingen nog niet door waardoor het best lastig werd om door het verhaal heen te komen. Dat was best zonde, alles wat daarna kwam was namelijk best wel tof.

Na zo’n 200 pagina’s werd Ash princess eindelijk beter. Het verhaal interesseerde me en het wist mijn aandacht zowaar vast te houden. Ik zag een glimp van wat iedereen zo geweldig vindt. Ik begon het ook te voelen en ik werd een heel klein beetje verliefd.

Ash princess had voor mij een hele stroeve start. Maar daarna kom je in een wereld van liefde, verraad en voornamelijk wraak. Theodora is dan wel niet mijn favoriete personage maar de Prinz maakt alweer een hele hoop goed.

Of ik deel twee ga lezen weet ik nu nog niet. Het verhaal was wel leuk maar het was niet oh mijn god ik heb nu boek twee nodig. Misschien ooit wanneer ik toe kom aan deel twee dat ik hem wel oppak. Maar ik zal hem niet direct nadat hij uitkomt gaan lezen.

Ik wil uitgeverij Young & Awesome bedanken voor mijn exemplaar van Ash princess

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge