Weekend reads

En het is alweer weekend. Ook al begint eigenlijk het weekend hier of op donderdagmiddag en anders vrijdagochtend wel. Alle verplichtingen zitten er dan op en het is tijd om helemaal niks te gaan doen. In zoverre dat kan he. 

Momenteel ben ik bezig in Op het einde gaan ze allebei dood van Adam Silvera.

Op 5 September, net na middennacht, belt Death-Cast Mateo Torrez en Rufus Emeterio om ze slecht nieuws te geven: ze gaan allebei vandaag dood. Mateo en Rufus kennen elkaar niet, maar zoeken om verschillende redenen een nieuwe vriend op hun laatste dag. Het goede nieuws: daar is een app voor. Het heel de Laatste Vriend, en door die app staan Rufus en Mateo op het punt elkaar te ontmoeten voor een laatste avontuur en om een leven te leiden in een dag.

 

 

Deze wil ik dus al een ruime tijd lezen maar heb eigenlijk niet de tijd genomen om hem te kopen. Toen ik hem bij de bibliotheek tegen kwam wist ik het meteen, deze gaat mee naar huis.  Daarnaast wilde ik eigenlijk al iets gelezen hebben van Adam Silvera voordat Wat als dit het is verschijnt. Dit boek heeft hij samen geschreven met Becky Albertalli.

Wat lees jij dit weekend?

Een gedachte over “Weekend reads

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge