Mini recensies: 3 series op Netflix #2

Het is weer tijd voor een paar mini recensies. Vandaag bespreek ik drie series die op netflix staan en die ik onlangs gezien heb. Zo heb ik onlangs New Girl, seizoen 6A van Suits en Elite gezien.

Even een korte samenvatting over New Girl: De altijd vrolijke Jess is op zoek naar een appartement op craigslist. Zo komt ze te wonen bij Winston. Schmidt en Nick. Drie op zijn zachts gezegd eigenaardige jongens.

Een van de grootste pluspunten aan de serie is toch wel dat elke aflevering rond de twintig minuten duurt. Wat betekent dat je er zo drie in een uur kan kijken. Wat het weer mogelijk maakt om een seizoen in een dag te kijken. Helemaal tof. Daarnaast is het eigenlijk ook best grappig en voordat je het weet zit je in seizoen drie en weet je niet meer wat je voor de rest wilde doen.

Yes het nieuwste seizoen van Suits staat al enige tijd op Netflix. Laten we zeggen sinds dat ik op vakantie was, maar ik heb hem onlangs pas helemaal gezien. De tien nieuwe afleveringen die op Netflix staan kijk je zo weg.

Om het spoiler vrij te houden, ik vind dit deel van seizoen 6 veel meer verslavend dan de eerdere seizoenen. Er gebeurt daadwerkelijk meer waardoor ik na elke aflevering zeg ah nog eentje dan en nog een en nog een. Deel 6B wordt in december op Netflix verwacht, ik weet al wat ik tijdens mijn kerstvakantie ga doen.

Voor iedereen die Elite (nog) niet kent. Deze Spaanse serie gaat over drie buitenbeentjes die op een kostschool in Spanje komen. Het klinkt niet bepaald met de huidige studenten en uiteindelijk gaat het zo ver dat er doden vallen.

Laat ik zeggen dat ik in eerste instantie geen fan was van Elite. Het leek een beetje alsof ik How to get away with murder zat te kijken. Er zitten bepaalde flashforwards tussen het heden in waardoor je wel getriggerd bent om door te kijken. Maar ik vond de eerste paar afleveringen niet zo tof dat ik hem in een keer afgekeken heb. Dat kwam later pas, toen de acht afleveringen bijna voorbij waren.

Welke serie moet ik echt nog kijken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge