Gelezen in september en nog te lezen in oktober

En toen was het alweer oktober. Niet te geloven hoe snel een maand kan gaan. Ik heb ik heb in september best wel een goede leesmaand opzitten. Ik hoop alleen maar dat oktober net zo veel goeds gaat brengen.

Gelezen in september

Royals van Rachel Hawkins
Dit boek kende ik eigenlijk niet, ik nam hem op goed geluk mee uit de bibliotheek. Dit bleek overigens een redelijke gok geweest die wel okay heeft uitgepakt.

De glazen troon van Sarah J. Maas
Ik lees de Throne of Glass serie inmiddels voor de vierde keer. Dit doe ik om mij een beetje voor te bereiden op het laatste boek, Kingdom of Ash, wat eind oktober verschijnt.

Alles behalve oke van Laura Steven
Ook deze nam ik mee van de bibliotheek. Alleen dan met een andere reden. Ik was super nieuwsgierig geworden naar dit boek toen ik verschillende recensies las. De een is er lyrisch over en de ander wat minder, ik was benieuwd wat ik ervan zou vinden.

67 seconden van Jason Reynolds
Do I need to say more? 67 seconden is in vrije vers geschreven. Overigens het eerste boek dat ik in vrije vers las. In het kort: lees dit boek want het is geweldig.

De strijdmagiër van Taran Matharu
Ik las ook eindelijk het laatste deel in de Summoner serie. De strijdmagiër is de het spannende laatste deel waar ik door deel twee eigenlijk geen zin in had. Maar ik ben blij dat ik mijzelf toch zo ver gekregen heb om hem te gaan lezen.

Two dark crowns van Kendare Blake
Deze maand kwam eindelijk het derde deel van de Three dark crowns serie uit. Een serie waar ik sinds vorig jaar echt verliefd op ben. Het tweede deel had zo’n cliffhanger dat het wachten op deel drie lang duurde. Nu denk ik alleen maar ik moet boek vier nu hebben.

Schimmendroom van Lynn Robin
Schimmendroom is alweer het laatste boek die ik in september las en overigens ook het vierde deel in de schimmenwereld serie. Het voelde zo goed om weer terug te zijn in deze wereld.

Te lezen in oktober
Ik heb eerder al een tbr gedeeld met boeken die ik deze herfst wil lezen, dus tussen september en december. Ik ben in ieder geval van plan om daar een paar boeken van te lezen en ondertussen ook de binnen gekomen recensie exemplaren te lezen.

Hoeveel las jij in september?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge