Two dark reigns

Two dark reignsTwo dark reigns Geschreven door Kendare Blake
Serie: Three dark crowns #3
Uitgegeven door Harper USA | 4 september 2018
Genre: Fantasy, Young Adult
Aantal pagina's: 464
Goodreads
five-stars

#1 New York Times bestselling author Kendare Blake returns with the highly anticipated third book in the Three Dark Crowns series!

Katharine sits on the throne, Mirabella and Arsinoe are in hiding, and an unexpected renegade is about to wage a war of her own. The crown has been won, but these queens are far from done.

Na het lezen van One dark throne wist ik het meteen, wanneer het volgende boek uit zou komen ga ik die meteen lezen. Dat was eigenlijk ook wat er gebeurde. Ik was een soort van vergeten wanneer Two dark reigns zou gaan verschijnen maar toch, toen ik erachter kwam begon ik meteen.

Two dark reigns gaat verder waar het verhaal gebleven is: Mirabella en Arisnoe zijn op the mainland terwijl Katherine op de troon zit. Ik kan het nog steeds niet helemaal geloven dat Katherine op de troon zit. Gedurende de eerste twee boeken vond ik haar meh. Ik had liever Arisnoe op de troon gezien.

Maar in Fennbirn gaat niet alles even lekker. Zo is er een groep rebellen zich aan het verzamelen om Katherine van de troon af te krijgen. Daarnaast wordt Katherine zelf ook steeds duisterder. Ik merkte dat dit boek veel duisterder is dan de eerste twee boeken. Zo had ik op het einde kippenvel door Katherine.

Two dark reigns start een beetje traag. Het verhaal moet weer op gang komen. Daarnaast start het boek met een kleine geschiedenis. De geschiedenis vond ik zeker tof om over te lezen. Maar op een bepaald moment, wanneer je niet meer door hebt hoe laat het is zit je er helemaal in. Je wordt weer in het verhaal gezogen.

Jules gaat in Two dark reigns een grotere rol spelen. Ik vroeg mij in de eerste twee boeken eigenlijk al af waarom zij niet een grotere rol heeft. Maar dat wordt nu eindelijk duidelijk. Ik begin haar ook leuker te vinden om over te lezen.

Ik ben zo benieuwd wat het laatste boek ons gaat brengen. Het einde van Two dark reigns is gruwelijk te noemen. Jammer genoeg moeten wij hier nog bijna een jaar op wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge