Booktalk hoe ging mijn read a thon

Vandaag is de dag dat Kingdom of Ash verschijnt. Ik zag op Instagram het boek bij verschillende mensen al voorbij komen maar ik heb hem zelf nog niet weten te bemachtigen. Maar hoe is het eigenlijk met mijn read a thon gegaan?

Toen ik mijn eerste post plaatste begon ik vol enthousiasme aan De glazen troon. Die was overigens binnen een paar dagen uit. Niks speciaals maar ik startte niet meteen in De donkere kroon. Nee ik las eerst andere boeken die ik graag wilde lezen.

Ongeveer een week of twee geleden bedacht ik me oh shit ik heb nog maar twee weken om vijf boeken uit te lezen. Ik dacht oh dat gaat me misschien ook nog wel lukken. De donkere kroon was ook redelijk snel uit. Maar De glazen troon en De donkere kroon waren de uitdaging niet.

Zoals jullie misschien wel weten worden de boeken in de Throne of Glass serie per boek dikker. Deel een en twee zitten rond de vierhonderd pagina’s en daarna worden de boeken dikker totdat ze rond de 650 pagina’s per boek zitten. De uitdaging zit hem juist in de laatste vier boeken die gelezen moeten worden.

Maar ik ging vrolijk door met Erfgenaam van vuur, boek drie in de serie. Deze las ik afgelopen weekend uit met nog maar drie dagen totdat Kingdom of ash zou verschijnen. Toen wist ik dat ik het niet ging redden.

Op dit moment ben ik bezig in Koningin van de schaduwen oftewel boek vier in deze fantastische serie. Ik heb wel een beetje het gevoel dat ik hem gehaast moet lezen om spoilers van Kingdom of Ash voor te blijven. Maar dat maakt het niet minder leuk.

Mijn read a thon was een geval goed bedacht alleen jammer van de uitvoering. Kijk jij uit naar Kingdom of Ash?

Een gedachte over “Booktalk hoe ging mijn read a thon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge