Verwacht in november

En het is alweer november, wie had verwacht dat de tijd zo snel zou gaan? Ik niet in ieder geval. Maar dat betekent ook iets goeds. Ik heb weer een aantal leuke boeken waar ik naar uit kan kijken.

Just don’t mention it van Estelle Maskame
In Just Don’t Mention It vertelt Tyler Bruce – onruststoker en bad boy – zijn verhaal. Over hoe hij als twaalfjarige jongen mishandeld werd door zijn vader. En over de zeventienjarige waaghals die verliefd wordt op zijn stiefzus Eden. De afwisseling tussen heden en verleden geven inzicht in de ondoorgrondelijke Tyler zodat de lezer begrijpt waarom Tyler de egoïstische en ongelukkige jongen is in Did I Mention I Love You?.

De DIMILY is een van mijn guilty pleasure series. Eentje waarvan ik denk aah geweldig leuk. Nu komt Estelle Maskame met Tylers verhaal. Dat wordt weer genieten.

Just don’t mention it wordt op 6 november verwacht

Verlangen van Erin Watt De Royals – Verlangen is het vierde deel in de verslavende en passionele serie De Royals, van New York Times-bestsellerauteur Erin Watt. Een vleugje Vijftig tinten grijs voor jongeren van 16 jaar en ouder.
Easton Royal heeft het allemaal: hij is aantrekkelijk, rijk en intelligent. Zijn doel in het leven is om zo veel mogelijk lol te hebben. Over de consequenties denkt hij nooit na. Waarom zou hij ook? Tot Hartley Wright zijn makkelijke leventje op de kop zet. Zij is het enige meisje dat nee tegen hem zegt. Ze wil hem niet, hij moet eerst maar eens volwassen worden.

Ook De Royals staan hoog op mijn guilty pleasure lijst. Met het vijfde boek die eraan komt sta ik te popelen totdat deze uit komt.
Verlangen wordt op 7 november verwacht

Tijdbom van Joelle Charbonneau 
Een groepje leerlingen dat vastzit op hun school nadat er een bom is ontploft, moet alles op alles zetten om te overleven én erachter komen wie van hen deze aanslag heeft gepleegd in deze confronterende nieuwe thriller van Joelle Charbonneau.
Kennen jullie Joelle Charboneau al? Zo niet even een kleine samenvatting: ze schrijft best wel toffe boeken. Dus het is eigenlijk geen geheim dat ik Tijdbom ook graag wil lezen.
Tijdbom wordt op 15 november verwacht
Origin van Jennifer L. Armentrout
Origin’ is het vierde deel in Jennifer L. Armentrouts Lux-serie, waarin Daemon en Katy van elkaar gescheiden zijn geraakt omdat Katy gevangen is genomen. Daemon zet alles op alles om haar terug te vinden – hij zou zelfs zijn eigen soort verraden. Ondertussen doet Katy, omringd door de vijand, wat ze maar kan om te overleven. Ze is doodsbang, maar wat kan ze doen? Nu de Lux-serie de ontknoping nadert, wordt het verhaal alleen maar spannender. Jennifer L. Armentrout heeft met ‘Origin’ een pageturner vanjewelste geschreven.
In een ver verleden heb ik ook de Lux serie van Jennifer L. Armentrout gelezen. Met de komst van de vertaling wil ik deze eigenlijk wel herlezen. Deze maand wordt het vierde deel verwacht dus er is een hoop in te halen.
Origin wordt op 22 november verwacht
Helaas verschijnen er niet zo veel boeken waar ik echt op zit te wachten deze maand. Maar naar welk boek kijk jij het meeste uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge