Weekend reads #5

En het weekend is alweer aangebroken. Mijn weekend is deze keer korter dan normaal, mijn vrije maandag valt voor het eerst sinds september weg. Mijn leesdag valt voor het eerst weg maar ik krijg er drie extra leesdagen voor terug. Maar eerst kijken wat ik dit weekend lees.

Ik ben nog steeds bezig in Stalking Jack the ripper. Inmiddels ben ik alweer halverwege. Daarnaast ben ik deze week in Koningin van de schaduw begonnen. Ik verwacht geen van deze boeken dit weekend uit te krijgen maar wel en heel eind mee te komen.

Stalking Jack the ripper
Seventeen-year-old Audrey Rose Wadsworth was born a lord’s daughter, with a life of wealth and privilege stretched out before her. But between the social teas and silk dress fittings, she leads a forbidden secret life.

Against her stern father’s wishes and society’s expectations, Audrey often slips away to her uncle’s laboratory to study the gruesome practice of forensic medicine. When her work on a string of savagely killed corpses drags Audrey into the investigation of a serial murderer, her search for answers brings her close to her own sheltered world.

 

 

Koningin van de schaduw
Iedereen van wie Celaena Sardothien houdt is van haar weggenomen. Toch dwingen de omstandigheden haar terug te keren naar Adarlan. Niet alleen voor wraak, maar ook om haar eigen koninkrijk te redden en de schaduwen uit haar verleden het hoofd te bieden. Hiervoor heeft ze geaccepteerd dat ze Aelin Galathynius is, de rechtmatige koningin van Terassen. Maar voordat ze de troon kan heroveren, moet ze vechten. Voor haar neef Aedion, een generaal die bereid is voor haar te sterven. Voor kroonprins Dorian, die vastzit in een onmenselijke gevangenis. En ze vecht voor haar volk, dat nu in slavernij leeft in dienst van een brute koning en wacht op de glorieuze terugkeer van hun koningin.

 

Wat lees jij dit weekend?

Een gedachte over “Weekend reads #5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge