Gelezen in oktober en nog te lezen in november

Hallo oktober, goed dat je er weer bent. Voor mijn gevoel is de maand veel te snel gegaan. Vandaag deel ik de boeken die ik in oktober gelezen heb en een deel van mijn herfst tbr of te wel mijn tbr voor november.

Ash Princess van Laura Sebastian
Ik had dit boek als recensie exemplaar nog thuis liggen. Geheel afwijkend van mijn herfst tbr las ik deze. Ik was van te voren heel erg nieuwsgierig naar het verhaal, had dat al meerdere keren voorbij zien komen en het leek me wel aan te spreken.

Op het einde gaan ze allebei dood van Adam Silvera
Nog een boek waar ik heel veel goeds over gehoord heb. Ik stond al eerder te twijfelen of ik de boeken van Adam Silvera wilde lezen maar deed het toen niet. Maar ik wilde hem toch gelezen hebben voordat ik Wat als dit het is ging lezen.

De donkere kroon van Sarah J. Maas
Ik ging ook door met de Throne of glass serie. Op dat moment wist ik dat ik mijn read a thon niet ging halen maar ik wilde toch heel graag door lezen. Inmiddels in Kingdom of Ash verschenen en heb ik nog geen spoilers gelezen gelukkig.

Alter ego van Marissa Meyer
Dat Marissa Meyer een van mijn favoriete auteurs is is denk ik al langer bekend. De Lunar Chronicles vind ik gewoon weg geweldig. Als voorbereiding op het vervolg op Alter ego las ik hem nog maar een keer.

Erfgenaam van vuur van Sarah J. Maas
Ik las ook het derde boek in de Throne of glass serie. Ik ging in oktober best vlot door de serie heen. Helaas zijn de boeken hierna 600+ pagina’s dus dan gaat het niet meer zo vlot.

Schaduw van de vos van Julie Kagawa
Met de Talon serie leerde ik de schrijfstijl van Julie Kagawa kennen. Haar fantasy boeken zijn in een woord top. Haar nieuwste release Schaduw van de vos wilde ik eigenlijk meteen al lezen toen ik hoorde waar het over ging.

Neverworld wake van Marisha Pessl
Ik heb me alweer laten verleiden door verschillende bloggers. Dit boek heeft zo veel gemixte recensies dat ik het wel wilde lezen. Aan welke kant zou ik staan? De positieve of de negatieve recensie kant?

Nog te lezen in november

Mijn tbr voor november bestaat bijna alleen maar uit boeken die ook op mijn herfst tbr staan. Alleen Allerzielen van Deborah Harkness staat er niet op. Andere boeken als Stalking Jack the ripper, Iko en Koningin van de schaduwen wil ik ook deze maand lezen.

Hoe veel las jij in oktober?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge