Mini recensies: twee nieuwe series

Het is weer tijd voor drie mini recensies. Deze keer kom ik met twee nieuwe series die ik onlangs keek en een serie waar ik verder mee ging. Ik ben begonnen met A discovery of witches en Arrow en daarnaast ging ik verder met The Flash.

Ik zag best wel veel van A discovery of witches op twitter voorbij komen, het maakte mij zo nieuwsgierig dat ik de trailer ging kijken en ik was meteen verkocht. De boeken heb ik al jaren thuis liggen maar die liggen nog ongelezen in de kast.

A Discovery of witches volgt Diana Bishop, een heks. Wanneer zij voor onderzoek een manuscript oppakt blijkt deze magische krachten te bezitten. De vampier Matthew Clairmont is zeer blij om Diana te helpen.

Ik moet zeggen dat ik de eerste twee afleveringen echt zoiets had van en wat kijk ik nu weer. Dit is niet zo tof als ik verwacht had. Maar vanaf de derde aflevering was ik verslaafd. Ik wist dat ik verder en verder wilde kijken. Helaas zijn er maar acht afleveringen van het eerste seizoen beschikbaar.

Daarnaast begon ik ook aan het eerste seizoen van Arrow. Hier begon ik mee omdat Arrow ook in The flash en Supergirl voor komt. Ik wil deze series door kijken zonder super grote spoilers van de andere series te zien.

In Arrow volg je Oliver die na vijf jaar van een onbewoond eiland weer in de bewoonde wereld komt. Hij heeft maar een doel: het boekje van zijn vader door werken en iedereen die niet goed genoeg is voor de stad dat laten weten.

Ik vond Arrow in het begin helemaal niet leuk. Het is heel anders als de andere superhelden series die ik wel kijk. Oliver ziet zichzelf helemaal niet als superheld zoals The Flash en Supergirl dat doen. Maar gelukkig werd het later spannender en kwam Felicity in beeld, die ik vaker bij The Flash gezien heb.

Ik ging verder met het tweede seizoen van The Flash. Barry is terug nadat hij de reverse flash verslagen heeft. Hij doet nog steeds zijn werk om Central City tegen de meta humans te beschermen. Maar er is een nieuwe schurk die Central City bedreigd: Zoom.

Seizoen een was slechts een inleiding voor het tweede seizoen. Als ik heel eerlijk ben vind ik het tweede seizoen zo veel leuker. Het is spannend en grappig en bingewatch waardig. Ik vloog binnen een week door het tweede seizoen heen, als je de stop van Arrow niet mee telt.

Welke series kijk jij nu?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge