Mini recensies: 3 kerstfilms

Ondanks dat de kerst nog even op zich laat wachten komen de eerste nieuwe kerstfilms alweer op Netflix. Ik heb mij alweer weten te verleiden om er drie te kijken. Twee nieuwe en eentje die ik vorig jaar toch wel erg leuk vond.

Ik begin met een oude bekende of te wel A Christmas Prince. Deze film veroverde vorig jaar al mijn hart. Het verhaal gaat over Amber die voor haar werk als journaliste undercover gaat als tutor voor de prinses. Maar gaandeweg komt ze er achter dat de prins niet is zoals de media over hem schrijft.

Bij A Christmas Prince had ik eigenlijk vanaf het begin al een hartverwarmend gevoel. Ik wist meteen dat deze feelgood film mij ook echt goed liet voelen. Ik heb meerdere keren gelachen om alle niet zo slimme acties. Ondanks de lichte voorspelbaarheid blijf ik hem toch keer op keer kijken.

Daarna zag ik dat The Princess Switch ook op Netfix stond. Deze film met Vanessa Hudgens leek mij ook wel tof. Het verhaal gaat over Lady Margaret die op het punt staat te trouwen met de prins van Belgravia. Op dat zelfde moment komt Stacy aan in Belgravia voor een bak wedstrijd. Hoeveel toeval is er nodig dat die twee een paar dagen van lichaam veranderen?

Vanessa Hudgens speelt eigenlijk twee rollen wat ze super goed doet. Maar ik had het eerste uur zeker mijn twijfels bij deze film. Het is niet  A Christmas Prince bleef ik denken. Maar toen de switch had plaats gevonden begon het verhaal steeds leuker te worden, ik genoot er echt van. Ook The Princess Switch is een leuke kerst film.

Als laatste zag ik op Facebook The Christmas Chronicles voorbij komen. De trailer met de stoute Kerstman was voor mij al lachen gieren brullen. Het verhaal gaat over Kate die de Kerstman op camera wilt zetten. Wat leidt tot een achtervolgingsactie en Kate en haar broer Teddy die in de slee belanden.

The Christmas Chronicles is geweldig als je even klaar bent met al die kleffe kerstfilms. Dit is heel iets anders. Ik heb me echt kapot gelachen om deze film. Ik had nooit verwacht dat ik hem zo leuk zou vinden. Als je zin hebt om te lachen is deze film echt top.

Welke kerstfilm is jou favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge