Vecht voor jou

Vecht voor jouVecht voor jou Geschreven door Emma Anna
Uitgegeven door Brave new books | november 2018
Genre: New Adult
Aantal pagina's: 244
Goodreads
four-stars

Wanneer Hannah Mackenzi een baan krijgt bij de uitgeverij waar ze altijd al wilde werken, gaat er een wereld voor haar open. Na een gewelddadige relatie is haar zelfvertrouwen ver te zoeken, maar wanneer ze haar baas Luc beter leert kennen, komt daar verandering in. Luc Wennam heeft het allemaal: twee fantastisch lopende bedrijven, genoeg geld om nooit meer te hoeven werken, en een bloedmooie verloofde. Wanneer hij echter bedrogen wordt, realiseert hij zich dat hij niet terug wil naar het leven waarin hij ooit zo succesvol was. Sterker nog: hij komt erachter dat hij het 'thuis' dat hij voor lief nam toen zijn vader nog leefde, terugvindt in Hannah. Verliefd worden is niet moeilijk, maar vechten voor die liefde wel. Vooral als blijkt dat de vrouw van wie je houdt voor haar leven verminkt is en je verleden nog een troef achter de hand heeft.

Ik was eigenlijk vanaf het eerste moment al een beetje betoverd door Vecht voor jou. Het is een new adult van Nederlandse bodem, iets wat mij direct al aanspreekt. Want hallo new adult en een boek dat zich afspeelt in de uitgeverswereld klinkt als een perfecte combinatie.

Hannah krijgt haar droombaan, de baan bij Wennam Publishers. Na een wat gênante eerste ontmoeting met de baas Luc begint Hannah aan haar avontuur. Maar wat als haar baas eigenlijk wel aantrekkelijk is? Wat als hij je mee uit vraagt? Zeg je dan ja?

Vecht voor jou is vanuit het perspectief van zowel Hannah als Luc geschreven. De hoofdstukken van Hannah zijn soms best wel heftig. Hannah heeft een ex die haar mishandeld heeft en haar niet met rust laat. De hoofdstukken die vanuit Luc geschreven zijn zijn toch best wel schunnig. Maar niet té, het is goed.

Ik heb oprecht genoten van deze new adult van eigen bodem. Ik kreeg er zelfs een beetje de kriebels van, goede kriebels wel te verstaan. Zoiets wil ik wel vaker lezen. Vecht voor jou is een new adult met diepgang, aantrekkelijke personages en een aantrekkingskracht.

Ik vloog meteen al door Vecht voor jou heen. Vanaf de tweede ontmoeting tussen Luc en Hannah voelde je meteen al de spanning in de lucht hangen. Die spanning verdween niet, hij werd alleen maar erger. Voordat ik er erg in had was het boek alweer uit. Zo snel als ik erin begonnen was zo snel was hij ook weer uit. Ik kan alleen maar zeggen ik wil meer.

Ik wil Emma Anna bedanken voor mijn exemplaar van Vecht voor jou

2 gedachten over “Vecht voor jou

  1. Tamara corten schreef:

    Wauwwww wat een prachtig boek weer van emma anna. Een pareltje. Eenmaal je begint kan je het niet meer wegleggen. Paar traantjes gelaten. Zit ook direct mee in het verhaal. Ik kijk zo uit na deel 2. Echt waar emma anne bedankt voor dit mooie verhaal. Blijf zo mooie verhalen schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge