Onbegrensde liefde

Onbegrensde liefdeOnbegrensde liefde Geschreven door Lisette Jonkman
Serie: Onbreekbaar #2
Andere boeken in deze serie: Buren with benefits, Op gevoel
Uitgegeven door Luitingh-Sijthoff | 15 oktober 2018
Genre: New Adult
Aantal pagina's: 258
Goodreads
four-stars

Onbegrensde Liefde is deel 2 van de romantische serie Onbreekbaar van Lisette Jonkman. Supersnel geschreven, grappig en hot! Als je Audrey Carlan of Samantha Young hebt gelezen, mag je deze serie niet missen.

Het zou bij scharrelen blijven. Vrienden met benefits. Dat hadden ze zich allebei voorgenomen, maar Ferdi en Abby moeten toegeven dat ze tot over hun oren verliefd op elkaar zijn. Ferdi zou dat het liefst van de daken schreeuwen, maar Abby wil het een beetje onder de pet houden. Toch wordt het in rap tempo serieuzer tussen hen.

En dan, net als Abby zich wil overgeven aan haar gevoel, breekt Ferdi haar hart en staat ze er op haar kwetsbaarste moment helemaal alleen voor…

De boeken van Lisette Jonkman zijn en blijven gewoon super tof. Zo wilde ik Onbegrensde liefde al meteen lezen wanneer ik het eerste deel uit had. Het is een een guilty pleasure van mij geworden om alles rondom dit universum te lezen.

Het verhaal van Ferdi en Abby gaat verder. Abby zit voor een modellenklus in New York terwijl Ferdi in Nederland gebleven is. Ferdi heeft wel een opmerkelijke zomer met zijn ex Merle bij zijn ouders.

Toen ik mijn Kobo Plus abonnement weer vernieuwd had wist ik dat ik Onbegrensde liefde als eerste ging lezen. Zo gezegd zo gedaan en voordat ik het wist was ik alweer halverwege het verhaal. De verslavingsfactor is nu ook weer erg hoog.

Ik merk dat ik nu de Ferdi terug begin te zien die ik in de Verkikkerd boeken ook zat. Hij begint wat meer egoïstisch te worden. Aan die eigenschap kan ik mij overigens behoorlijk irriteren. Tijdens het lezen dacht ik meerdere keren man stop eens een peper in je reet anders raak je Abby nog eens kwijt.

Onbegrensde liefde is best wel diepgaand. Ik heb tijdens het lezen best wel met tranen in mijn ogen gezeten. De emoties lopen hoog op in dit deel. Maar het is ook heel erg grappig, leuk en sexy om te lezen. Het is net alsof je in een emotionele achtbaan zit waar je niet uit komt totdat het boek uit is. Oh dan nog steeds niet want die cliffhanger jongens. Ik heb boek drie zo snel mogelijk nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge