Verwacht in december

Ik kan niet geloven dat de tijd zo snel gegaan is. Het is alweer december wat betekent dat het einde van het jaar in zicht komt. Als ik terug denk aan november denk ik alleen maar hoe snel de tijd is gegaan, niet normaal. 

Op gevoel van Lisette Jonkman
Abby en Ferdi are history. Hij stort zich op zijn studie en de verenigingsmeiden; zij verhuist naar de andere kant van de wereld om Victoria’s Secret-model te worden. Ferdi heeft steeds meer het gevoel dat zijn leven een slecht toneelstuk is; het verenigingsleven is niet wat hij had gehoopt en hij heeft elke dag spijt van wat hij Abby heeft aangedaan.Abby’s dagen bestaan uit sporten, fotoshoots, catwalkshows en eetschema’s. En ook in toenemende mate uit alcohol en drugs. Eenmaal terug in Nederland is ze vastbesloten om Ferdi uit de weg te gaan, en daarbij loopt ze onbewust recht in de armen van haar ex Tom. Ferdi en zij, dat is een droom uit het verleden. Maar daar denkt Ferdi anders over…

De eerste twee delen van de Onbreekbaar serie lazen super vlot. Na het einde van deel twee wist ik een ding zeker: Op gevoel moet ik zo snel mogelijk hebben.
Op gevoel wordt op 1 december verwacht

Onder de sterren van Montpellier van Marina Folkers
Cleo wil het liefst ver weg van de roddels die haar achtervolgen. De kans om een paar maanden naar Zuid-Frankrijk te gaan, grijpt ze dan ook met twee handen aan. Ondanks haar verlangen om onzichtbaar te blijven, is een ontmoeting met de aantrekkelijke Luc onvermijdelijk: deze Fransman woont pal naast het huis waar Cleo verblijft. Ze voelt zich op haar gemak bij hem en geeft zich steeds meer bloot. Maar is haar vertrouwen in hem wel terecht?

Luc, die eigenlijk niet zit te wachten op gezelschap, schiet Cleo in nood steeds te hulp. Hiermee slaat hij een weg in die hem voor belangrijke keuzes stelt. Wat moet hij wanneer hij beseft dat hij bij Cleo geen kans zal maken als ze erachter komt wie hij daadwerkelijk is?

Ik las een hele tijd geleden Faye en Sean van Marina Folkers, die mij toen eigenlijk best wel goed beviel. Ik kijk daarom best wel uit naar haar nieuwste boek.
Onder de sterren van Montpellier wordt op 6 december verwacht

Showstealer van Hayley Barker
Hoshiko en Ben zijn op de vlucht sinds ze het Circus van Silvio Sabatini tot de grond toe hebben afgebrand tijdens de explosieve finale van Showstopper. De moeder van Ben is echter vastbesloten hen op te sporen en wraak te nemen.
Ben wordt in het nauw gedreven en er zit voor hem niets anders op dan zich op te offeren om zo Hoshiko te redden. Opeens is hij zelf de sterattractie in de dodelijkste show aller tijden.

Showstopper wist mij toch nog een beetje nieuwsgierig te maken naar het vervolg Showstealer. Ik was eigenlijk al een soort van vergeten dat Showstealer deze maand uit zou komen, oeps.
Showstealer wordt op 11 december verwacht

Aartsrivalen van Marissa Meyer
Samen zouden ze de wereld kunnen redden. Maar ze zijn elkaars grootste nachtmerrie.

Het dubbelleven van Nova wordt steeds ingewikkelder. Als Insomnia hoort ze bij de Rebellen, de geliefde groep superhelden die heerst over Gatlon City. Maar als Nachtmerrie hoort ze bij de Anarchisten, de groep superschurken die vastbesloten is de Rebellen te vernietigen. Als Nova begint ze steeds meer te voelen voor Adrian, ondanks dat hij de zoon is van haar gezworen vijanden.

De lijn tussen goed en kwaad wordt dankzij toenemende criminaliteit, geheime wapens en conflicterende missies steeds onduidelijker. Nova en Adrian weten maar één ding zeker: dat te veel macht het einde kan betekenen voor hun stad en de wereld zoals ze die kennen.

Eindelijk is het weer tijd voor een nieuw boek van Marissa Meyer. Met Aartsrivalen komt de Alter Ego serie ook tot zijn einde helaas. Ik ben zo blij dat ik Alter Ego herlezen heb laatst.
Aartsrivalen wordt op 19 december verwacht

Evermore van Sarah Holland
Jules Ember was raised hearing legends of the ancient magic of the wicked Alchemist and the good Sorceress. But she has just learned the truth: not only are the stories true, but she herself is the Alchemist, and Caro—a woman who single-handedly murdered the Queen and Jules’s first love, Roan, in cold blood—is the Sorceress.

The whole kingdom believes that Jules is responsible for the murders, and a hefty bounty has been placed on her head. And Caro is intent on destroying Jules, who stole her heart twelve lifetimes ago. Jules must delve into the stories that she now recognizes are accounts of her own past. For it is only by piecing together the mysteries of her lives that Jules will be able to save the person who has captured her own heart in this one.

Na het lezen van Everless wist ik waarom Everless de hype van 2018 was. Ik kon niet wachten totdat het vervolg uit kwam. Ik zit nu alleen met het dilemma: wachten op de vertaling of op oudjaarsdag in een ruk uitlezen?
Evermore wordt op 31 december verwacht

Naar welk boek kijk jij het meeste uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge