Weekend reads #7

Het is weer weekend! Het eerste weekend van december is aangebroken wat betekent dat de laatste maand van het jaar begint. Ik zit zelf best wel naar mijn reading challenge te kijken, gelukkig geen stress of ik hem haal maar met hoeveel ik er overheen ga. 

Ik ben op het moment in twee boeken bezig. Hart-Slag van Joanne Carlton is een boek dat ik tussen het kobo plus assortiment vond en meteen wel wilde lezen. Daarnaast zag ik ook Obsidian van Jennifer L. Armentrout daar tussen staan en ‘leende’ deze ook uit de collectie.

Mijn doel was om Hart-Slag dit weekend uit te lezen. Voordat het weekend begon was ik alweer halverwege. Ik was nog niet zo ver in Obsidian en verwacht daarom ook niet dat die uit komt dit weekend maar ergens begin volgende week.

Hart-Slag
Laat elk moment tellen.

Sam en Jasper zijn hartsvrienden sinds een tragedie in hun kinderjaren hen bij elkaar bracht. De twee geloven dat ze alle tijd van de wereld hebben om hun doelen te bereiken. Hun levens worden brutaal verstoord wanneer ze vernemen dat Jasper terminaal ziek is door een tumor in zijn hart.

Het vooruitzicht voorgoed afscheid van elkaar te nemen valt de twee zwaar. Met nog slechts enkele dagen te leven, is Jasper vastbesloten om de korte tijd die hem nog rest, te benutten. Hij smeekt Sam om zijn laatste wens, om eenmalig te mogen zingen voor een publiek, te vervullen.

De gebroken vrienden laten alles wat ze kennen achter om het onmogelijke te bereiken, terwijl ze tegelijkertijd worstelen met hun verdriet, verlies en het onvermijdelijke afscheid.

Obsidian
Wanneer Katy uit het zonnige Florida naar het grauwe West Virginia moet verhuizen, is ze verre van enthousiast. In het kleine dorp heeft ze niet eens internet, wat voor deze die-hard boekenblogger dramatisch is. Ze besluit bij haar buren aan te bellen, en leert de adembenemende good looking, maar zeer onvriendelijke Daemon Black kennen. Wat Katy echter niet weet, is dat deze jongen, die ze vanaf dit moment volledig probeert te vermijden, haar lot een totaal andere wending zal geven…

 

 

 

 

Wat lees jij dit weekend?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge