Verlangen

VerlangenVerlangen Geschreven door Erin Watt
Serie: De Royals #4
Andere boeken in deze serie: Gevaar
Uitgegeven door De Fontein | november 2018
Genre: New Adult
Aantal pagina's: 320
Goodreads
two-stars

Easton Royal heeft het allemaal: hij is aantrekkelijk, rijk en intelligent. Zijn doel in het leven is om zo veel mogelijk lol te hebben. Over de consequenties denkt hij nooit na. Waarom zou hij ook? Tot Hartley Wright zijn makkelijke leventje op de kop zet. Zij is het enige meisje dat nee tegen hem zegt. Ze wil hem niet, hij moet eerst maar eens volwassen worden.

De Royals zijn het afgelopen jaar uitgegroeid tot mijn ultieme guilty pleasure. Na het lezen van het derde deel was ik zeker nog niet klaar met De Royals. Het verhaal dat vanuit Ella en Reed werd verteld is nu wel klaar maar Easton heeft ook nog het een en ander te vertellen.

In Verlangen speelt Easton de hoofdrol. Op school is een meisje: Hartley. Hartley is wat Easton wilt en wat Easton wilt krijgt Easton normaal gesproken ook. Maar Hartley vindt van niet en weigert, wat haar alleen nog meer interessanter maakt.

Ik had vanaf het begin al moeite met Verlangen. Ik vond Easton helemaal niet zo’n leuk personage om over te lezen. Ik had moeite met zijn manier waarop hij tegen de wereld aan keek, zijn overmatige drankgebruik wat eerder eigenlijk niet zo op viel.

Ik had het gevoel dat er eigenlijk niks gebeurde in het verhaal. Je leest vanuit het perspectief van Easton die jacht maakt op Hartley. Maar dat is eigenlijk zonder succes. Keer op keer probeert hij het weer maar daar blijft het eigenlijk wel bij. Op de achtergrond hoor je wat over de andere Royals voorbij komen maar Easton speelt daar geen actieve rol in. Zelf vind ik dit best wel jammer.

Daarnaast vond ik Verlangen niet zo sexy en verslavend. Niet zoals ik dat bij de eerdere boeken beleefde. Ik was daar wel een klein beetje vanuit gegaan. Op dat gebied was Easton best wel netjes. Dat had ik niet verwacht van een Royal.

Ik had gehoopt dat Verlangen net zo verslavend zou zijn als de andere boeken in de Royals serie. Maar dat was helaas niet zo. Ik was ook niet bepaald onder de indruk van het einde. Het voelde eigenlijk als een laatste redmiddel. Maar dat werkte voor mij niet. Ik vond het verhaal matig.

Een gedachte over “Verlangen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge