Gelezen in november en nog te lezen in december

En het is alweer december. Ik had nooit verwacht dat november zo snel voorbij zou gaan en dat het een geweldige leesmaand zou zijn. Twee dingen waar ik alleen maar van kon dromen. Met de feestdagen voor de deur blik ik terug op november.

De hemel in het ijs van Adrienne Young
Deze stond al een tijdje op mijn TBR. Toen ik hem bij de bibliotheek zag twijfelde ik geen seconde en nam ik hem meteen mee naar huis. Maar toen ik eenmaal aan het lezen was sloeg de twijfel wel toe.

Stalking Jack the Ripper van Kerri Maniscalco
Dit boek zat in mijn Halloween swap pakket. Het was er eentje die ik al een hele tijd wilde lezen maar er geen tijd voor genomen had. Het duurde even voordat ik in het verhaal kwam maar daarna…

Iko van Marissa Meyer
Ik kwam eindelijk toe aan de graphic novel die bij de Lunar Chronicles hoort. Niet dat ik vaak graphic novels lees, dit is de tweede ooit die ik lees. Maar voor de Lunar Chronicles heb ik wel zo’n beetje alles over.

Koningin van de Schaduw van Sarah J. Maas
Ook las ik het vierde deel in de Throne of Glass serie. Het einde is bijna in zicht wanneer ik de laatste bladzijde van dit boek omsla.

Zoek me tussen de sterren van Francesca Zappia
Ik denk dat dit wel het meest speciale boek van dit jaar is. Zoek me tussen de sterren is precies wat ik nodig had op een druilerige dag om over mijn leesdip heen te komen.

Fatale kus van Lauren Henderson
En deze maand dacht ik ook na over een boek dat ik zo’n acht jaar geleden las en daarna niet meer over na dacht. Tot kort, toen wilde ik weten hoe het zou aflopen met Scarlett maar vooral wie de moordenaar van Dan nou eigenlijk is.

Onbegrensde liefde van Lisette Jonkman
Ik vernieuwde mijn Kobo Plus abonnement alleen maar om de laatste twee boeken in de Onbreekbaar serie te lezen. Minder dan een week voordat het laatste boek verscheen las ik Onbegrensde liefde.

Vecht voor jou van Emma Anna
Ik had nog nooit wat van deze Nederlandse New Adult schrijfster gelezen. Maar Vecht voor jou was zeker geen slecht boek om mee te beginnen. Ik raasde door het verhaal heen en pleit voor een tweede deel en wel nu.

Verlangen van Erin Watt
Eindelijk kwam het vierde deel in de Royals serie uit. Ik keek er zo naar uit, voornamelijk met hoge verwachtingen. Die hoge verwachtingen zorgde er voor dat het eigenlijk alleen maar tegenviel helaas.

December is de laatste maand waarin ik mijn herfst TBR kan afmaken. Ik heb nog geen idee welke van de boeken ik deze maand ga afstrepen. Ik heb eigenlijk wel zin om Iksari de laatste Namsara te herlezen en Rijk der stormen te gaan lezen.

Wat ga jij in december lezen?

Een gedachte over “Gelezen in november en nog te lezen in december

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge