Boeken waar ik naar uit kijk in 2019

Ik wil iedereen een heel erg gelukkig en voorspoedig 2019 wensen. Dat je je dromen mag najagen dit jaar. Een ding waar ik van droom zijn mooie boeken. Deze mooie boeken worden in ieder geval aankomend jaar verwacht.

Everless was een van de hypes die vorig jaar YA land in haar greep had. Zo ook mij want oh wat was ik verliefd op dit boek. In januari wordt het vervolg Evermore verwacht. Het is nu alleen de vraag of deze aan onze verwachtingen kan voldoen.

Daarnaast verschijnt er bij Blossom Books een Nederlandstalige YA die over de Tweede Wereldoorlog gaan, om specifiek te zijn het bombardement op Nijmegen. Ik kom zelf uit de regio en ik ben mede daarom best benieuwd naar het verhaal.

Oh en dan hebben we de verrassing van 2018: De Royals. Ik had eigenlijk niet verwacht dat ik die serie zo geweldig zou vinden. Ik hoop eigenlijk gewoon dat Gevaar net zo tof is als de vorige boeken.

Van deze drie auteurs zou ik alles lezen. Jennifer L. Armentrout ken ik al langer. Met haar NA boeken heeft ze een goede indruk achter gelaten, maar ook met haar YA serie Lux. Als morgen niet bestaat is ook een YA, ik ben heel erg benieuwd of ik die ook zo tof zou vinden.

Als je een jaar geleden zou vragen of ik Elle Kennedy ken dan zou ik heel erg beginnen te lachen. Ik las De Deal afgelopen jaar en ik was meteen verslaafd. Ik zou alles van haar lezen, zo ook De Fout.

En dan heb je Colleen Hoover nog. Er was een tijd voordat ze super veel uit gaf dat ik alles van haar gelezen had. Inmiddels loop ik aardig wat tranentrekkers achter, maar Mijn belofte aan jou wil ik sowieso gaan lezen.

Ik was bijna vergeten dat er een duologie over Nicolas geschreven werd door Leigh Bardugo. Hoe kan je zoiets vergeten? Ik hou gewoon weg van de boeken van Leigh Bardugo en ik kan niet wachten totdat de vertaling beschikbaar is.

Kleuren van Magie is een boek die je zeker niet mag missen. V.E. Schwab is een van de beste schrijfster waar ik boeken van gelezen heb. Zoiets wil je gewoon niet missen. Zonder al te veel spoilers: ga dit boek nu in je preorder zetten, je krijgt er geen spijt van.

Naar welk boek kijken jullie het meeste uit?

Een gedachte over “Boeken waar ik naar uit kijk in 2019

  1. Marieke schreef:

    Ik kijk enorm uit naar De fout van Elle Kennedy! De deal vond ik super tof en heb ik zelfs al 2x gelezen afgelopen jaar. Ook ben ik erg nieuwsgierig naar het 5e deel van Royals, maar ik moet deel 4 ook nog lezen.
    Marieke onlangs geplaatst…Doelen voor 2019My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge