Op gevoel

Op gevoelOp gevoel Geschreven door Lisette Jonkman
Serie: Onbreekbaar #3
Andere boeken in deze serie: Buren with benefits, Onbegrensde liefde
Uitgegeven door Luitingh-Sijthoff | 1 december 2018
Genre: New Adult
Aantal pagina's: 286
Goodreads
five-stars

Abby en Ferdi are history. Hij stort zich op zijn studie en de verenigingsmeiden; zij verhuist naar de andere kant van de wereld om Victoria’s Secret-model te worden. Ferdi heeft steeds meer het gevoel dat zijn leven een slecht toneelstuk is; het verenigingsleven is niet wat hij had gehoopt en hij heeft elke dag spijt van wat hij Abby heeft aangedaan.Abby’s dagen bestaan uit sporten, fotoshoots, catwalkshows en eetschema’s. En ook in toenemende mate uit alcohol en drugs. Eenmaal terug in Nederland is ze vastbesloten om Ferdi uit de weg te gaan, en daarbij loopt ze onbewust recht in de armen van haar ex Tom. Ferdi en zij, dat is een droom uit het verleden. Maar daar denkt Ferdi anders over…

De eerste twee boeken in de Onbreekbaar serie bevielen mij goed. Toen ik klaar was met deel twee kon ik maar aan een ding denken: ik wilde boek drie, Op gevoel nu hebben. Helaas moest ik nog even wachten voordat het zover was.

Het lijkt nu echt over te zijn tussen Abby en Ferdi. Abby zit in Dubai voor een klus en Ferdi is thuis in Nederland. In Dubai krijgt Abby weer contact met haar ex Tom, wanneer ze thuis komt haalt hij haar zelfs op op het vliegveld. Zijn Ferdi en Abby nu echt geschiedenis?

Toen Op gevoel eindelijk beschikbaar in de Kobo store wist ik niet hoe snel ik deze op mijn e-reader moest zetten en voordat ik het wist zat ik 100 pagina’s alweer in het verhaal. Het voelde een beetje als thuis komen na een lange dag. Het was een fijn gevoel om weer door te kunnen lezen. Zo jammer dat hierna de serie tot een einde komt.

Terwijl je aan het lezen bent voel je een beetje de pijn van Ferdi en daarnaast vond ik het best pijnlijk om Abby en Ferdi niet samen te zien. Het voelde alsof ik zelf een gebroken hart had in plaats van die twee. Ik bleef door lezen, hoop houden want oh het zou wel goed komen.

Maar op een bepaald moment is de hoop ver te zoeken. De spanning steeg en middernacht naderde voor mij. Maar ik moest en zou weten hoe het afliep. Soms moet je offers maken, met de volgende dag een examen was door lezen misschien niet het slimste. Maar ik kon tenminste gaan slapen wetend hoe Op gevoel afloopt.

Op gevoel is een fantastische afsluiter van de Onbreekbaar serie. Ik ga de drama tussen Ferdi en Abby missen even eens als de andere personages. Ik heb wederom genoten, gelachen en gehuild om Op gevoel. Ik hoop dat Lisette Jonkman nog lang boeken blijft schrijven want ik ben nog lang niet uitgelezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge