Negen boeken waarvan ik hoop dat ze vertaald gaan worden

Iedereen die regelmatig ook in het Engels leest kent deze struggle. Hoewel ik de afgelopen tijd geen Engelstalige boeken meer gelezen heb zijn er zat boeken waarvan ik zou willen dat ze vertaald zouden worden.

Hunted las ik alweer twee jaar geleden. Maar toch heeft deze hervertelling van Beauty and the beast indruk gemaakt op mij. Wil je het verhaal van Beauty and the beast maar net anders lezen? Ga dan voor Hunted

Long may she reign is een boek dat al een eeuwigheid op mijn TBR staat maar ik kom er niet aan toe omdat ik bang ben dat ik het lezen in het Engels mij tegen gaat vallen. Maar ik ben alsnog heel erg benieuwd hiernaar.

Wanneer je Schaduwheer of Lord of Shadows hebt gelezen snap je waarom deze titel van Cassandra Clare erin staat. Het einde is killing en ik zou heel graag willen weten hoe de trilogie afloopt.

Ik las Stalking Jack the ripper met Halloween vorig jaar. Dit boek is niet je typische YA maar net iets anders. De serie volgt Audrey Rose die verschillende historische mythe probeert te ontcijferen. Ondanks dat Stalking Jack the ripper best langzaam las vond ik het verhaal best wel tof.

The Archived staat ook (nog steeds) op mijn TBR. Dit is een andere serie dan A darker shade of Magic van Victoria Schwab maar die wil ik alsnog heel graag lezen. Als A darker shade of magic het goed doet hoop ik dat volgend jaar deze serie vertaald gaat worden.

Wintersong is ook al niet zo’n typisch maar toch erg tof YA boek. Eentje die ik met heel veel plezier las. Het is magisch op zijn eigen manier, precies zoals de cover eruit ziet.

Na het lezen van The hate u give van Angie Thomas was ik overtuigd. Wanneer zij een nieuw boek zou schrijven zou ik hem meteen willen lezen. Daarom hoop ik eigenlijk ook dat deze vertaald gaat worden.

Je ziet hier wel veel fantasy boeken voorbij komen maar ik ben ook een liefhebber van het contemporary genre. Morgan Matson hoort op het lijstje met auteurs waar ik van hou. Haar nieuwste Save the date heb ik nog niet gelezen maar wat ik las was tof!

Okay nog een fantasy boek. The kiss of deception ken ik al een langere tijd. Ik heb de eerste twee boeken in de serie gelezen en ik kan zeggen dat het super tof is. Iets wat meer mensen wel tof zullen vinden.

Welk boek wil jij graag vertaald zien?

Een gedachte over “Negen boeken waarvan ik hoop dat ze vertaald gaan worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge