Spelregels

SpelregelsSpelregels Geschreven door Cora Carmack
Serie: Rusk University #3
Uitgegeven door Q | augustus 2018
Genre: New Adult
Aantal pagina's: 269
Goodreads
four-stars

Wanneer haar afstuderen in zicht komt, vraagt Nell DeLuca zich af of ze wel alles uit haar studententijd heeft gehaald, omdat ze altijd alleen maar met haar studie bezig is geweest. Ze maakt een bucketlist van dingen waarvan ze denkt dat ze bij studeren horen, zoals zoenen met een populaire jongen uit het footballteam en feesten tot de zon opkomt. Ze hoopt zo veel mogelijk van de lijst te kunnen doen voor ze haar diploma krijgt.

Footballspeler Mateo Torres is altijd op alle feestjes te vinden. Zijn hart is ooit gebroken en hij is niet van plan ooit nog iemand dichtbij te laten komen. Wanneer hij achter het plan van Nell komt, besluit hij haar te helpen met haar checklist.

Ze brengen steeds meer tijd met elkaar door om alle wilde (en minder wilde) dingen van het lijstje te kunnen strepen, en voelen zich steeds sterker tot elkaar aangetrokken. Wordt wildebras Mateo meer dan alleen een vinkje op de lijst van studiebol Nell? En is hij bereid om echt eerlijk te zijn tegen zichzelf en tegen haar?

De eerste twee boeken uit de Rusk University serie las ik alweer anderhalf jaar geleden op vakantie. Ik had helemaal niet door dat er een derde boek was totdat ik deze bij de bibliotheek zag. Ik naam Spelregels maar al te graag mee naar huis.

Nell heeft een kleine to do lijst voordat zij afstudeert. Zo staat er zoenen met een onbekende jongen, flikflooien met een sporter en nog meer van dat soort dingen op. Ze ontmoet Mateo op een feestje en na die avond kan ze al meerdere dingen van haar lijst afstrepen. Maar Mateo is niet het jongen waar Nell normaal mee om gaat.

Ik was meteen hooked aan Spelregels. Misschien kwam het doordat Nell lijstjes maakt of omdat Mateo vanaf het eerste moment onweerstaanbaar is, ik weet het niet. Maar ik begon aan Spelregels en las hem bijna in een ruk uit.

Ik vond het eigenlijk wel jammer dat Spelregels maar zo dun was. Ik had hier zeker nog wel meer van willen lezen. Mateo en Nell zijn twee best wel toffe personages. Voor mijn gevoel was het verhaal nog niet verteld toen ik het boek voor de laatste keer dicht sloeg. Ondanks dat het niet altijd even realistisch was, vond ik het zeker vermakelijk om te lezen

Spelregels is niet een boek waarvan je veel diepte moet verwachten. Wat betreft heftige onderwerpen vond ik het heel erg meevallen. Het is gewoon een heerlijk luchtig boek voor tussendoor. Eentje waarbij je niet te veel hoeft na te denken. Soms is dat ook wel eens fijn.

Ik ben benieuwd of Cora Carmack meer boeken gaat uitbrengen. Met de Rusk University serie ben ik in ieder geval voorlopig nog niet klaar. Ik hoop dat er na Spelregels nog wel een paar boeken komen want ik vind het een super toffe serie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge