Yalfest 2019: de voorbereidingen

Voordat je het weet is het alweer april: tijd voor Yalfest 2019. Voor mij is het eerste jaar dat ik hier naar toe ga en ik wil mij voorbereiden. Wie komen er, welke boeken heeft diegene geschreven, wat heb ik thuis liggen maar vooral wat wil ik nog lezen?

Alle auteurs zijn al een tijdje bekend en dat betekent dat ik een leesschema kan gaan maken. Deze auteurs kan je tijdens Yalfest verwachten samen met Teri Terry, waarvan ik de boeken niet ga lezen en daarom ook verder niet vernoemd wordt.

Nu alle auteurs bekend zijn is het tijd om te inventariseren. Welke boeken heb ik al thuis en welke wil ik nog hebben? Het liefst zou ik alle Nederlandse boeken van alle auteurs willen hebben maar ik weet niet of dat dat mogelijk is.

Maar ik heb in ieder geval thuis:
Aristotles en Dante ontdekken de geheimen van het universum van Benjamin Alire Saenz
De laatste Namsara Iskari #1 van Kristen Ciccarelli
De gevangen koningin Iskari #2 van Kristen Ciccarelli

De planning:

Januari:
Aristoteles en Dante ontdekken de geheimen van het universum van Benjamin Alire Saenz

Februari:
Zij en ik van Nic Stone
De laatste Namsara Iskari #1 van Kirsten Ciccarelli
Een van ons liegt van Karen McManus

Maart:
Ingesloten van Samira Ahmed
De onverklaarbare logica van mijn leven van Benjamin Alire Saenz
De gevangen Koningin Iskari #2 van Kirsten Ciccarelli

April:
Wat zou Martin doen van Nic Stone

Als ik het zo zie ben ik ruim voor Yalfest klaar. Ga jij ook nog alles herlezen voordat het zover is?

Een gedachte over “Yalfest 2019: de voorbereidingen

  1. Laurie schreef:

    Ik heb helemaal geen tijd om te herlezen. In februari krijg ik in totaal vijf recensie-exemplaren binnen en in maart begin ik met een nieuwe baan. Ik heb alle boeken van benjamin al gelezen, evenals die van christen. Zij en ik heb ik geprobeerd, maar is helaas niets voor mij. Ik ga een buddy doen met wat zou Martin doen en ik ga twee kunnen een geheim bewaren in het Engels luisteren. Dat boek heb ik al klaar liggen namelijk. Gewist heb ik voor minder dan €2 op Kindle kunnen scoren, dus dat is een koopje. Ik wacht dus alleen nog op ingesloten.
    Laurie onlangs geplaatst…(NL) Recensie: Amy Mcculloch – Jinxed (Jinxed #1)My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge