Onder de sterren van Montpellier

Onder de sterren van MontpellierOnder de sterren van Montpellier Geschreven door Marina Folkers
Uitgegeven door Zomer & Keuning | 6 december 2018
Genre: Feelgood
Aantal pagina's: 272
Goodreads
four-stars

Cleo wil het liefst ver weg van de roddels die haar achtervolgen. De kans om een paar maanden naar Zuid-Frankrijk te gaan, grijpt ze dan ook met twee handen aan. Ondanks haar verlangen om onzichtbaar te blijven, is een ontmoeting met de aantrekkelijke Luc onvermijdelijk: deze Fransman woont pal naast het huis waar Cleo verblijft. Ze voelt zich op haar gemak bij hem en geeft zich steeds meer bloot. Maar is haar vertrouwen in hem wel terecht?

Luc, die eigenlijk niet zit te wachten op gezelschap, schiet Cleo in nood steeds te hulp. Hiermee slaat hij een weg in die hem voor belangrijke keuzes stelt. Wat moet hij wanneer hij beseft dat hij bij Cleo geen kans zal maken als ze erachter komt wie hij daadwerkelijk is?

Ik las eerder een boek van Marina Folkers, Faye en Sean. Toen vond ik al dat ze heel leuk kon schrijven. Toen Onder de sterren van Montpellier had ik eigenlijk meteen een crush op de cover, ik kan je zeggen die is nog steeds niet weg.

Cleo is blij dat het Londen voor een paar maanden kan ontvluchten. Ze komt in Zuid-Frankrijk terecht met een wel hele leuke buurman. Luc is vanaf het eerste moment mysterieus maar charmant. Cleo voelt zich aangetrokken tot hem.

Vanaf de eerste pagina word je het verhaal in gezogen. De proloog is een beetje vaag maar dat maakte mij erg nieuwsgierig naar de rest. Later viel het puzzelstukje op zijn plek en ik kan nu alleen maar zeggen dat het een goeie keus is geweest.

Onder de sterren van Montpellier neemt je mee naar het warme Frankrijk. Dat gevoel krijg je ook tijdens het lezen. Ik kreeg het een beetje warm van het gevoel dat ik kreeg tijdens het lezen. Terwijl de inhoud heel netjes en degelijk is. Ook deed het mij verlangen naar een vakantie onder de warme zomer zon. Al met al een geweldig boek voor in de winter, de zomer lijkt heel even terug te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge