Friday five: 5 witte boeken

Vandaag komt er eens wat anders online. Na lang denken heb ik besloten om ook mee te doen aan de Friday five van Joost. Vandaag is het thema vijf witte boeken. Hiervoor heb ik mijn boekenkast overhoop getrokken op zoek naar iets wits.

Onbereikbaar van Rebecca Yarros
Dit is het tweede deel in de Flight & Glory serie, een NA serie die ik zelf met heel veel plezier las. De boeken zijn zowel los van elkaar te lezen als samen.

De kleuren van magie van V.E. Schwab
Dit is een van mijn meest recente reads die wit op de cover heeft. Dit is het eerste deel van de Schemering trilogie die gedurende dit jaar gaat verschijnen. Ik heb de schrijfstijl van V.E. Schwab leren kennen met dit boek en man oh man ik wil dat iedereen dit gaat ontdekken

Het derde boek is De afstand tussen jou en mij van Marina Gessner.De afstand tussen jou en mij is zo’n boek waarvan je zin krijgt om ook een heel stuk te gaan wandelen of in ieder geval met je luie kont van de bank af te komen. Plus ik vind de cover prachtig.

De volgende is S.T.A.G.S. van M.A. Bennet. Het is alweer enige tijd geleden dat ik deze gelezen heb. Maar wanneer ik de cover zie krijg ik gewoon weer kippenvel.

En ik sluit af met I’ll give you the sun van Jandy Nelson.Van I’ll give you the sun heb ik alleen maar deze prachtige hardcover thuis staan, die ik al meerdere keren gelezen heb.

Als jij aan witte boeken denkt wel boek is het eerste dat in je opkomt?

3 gedachten over “Friday five: 5 witte boeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge