Let’s get personal hoe gaat het nu?

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik iets postte. Ik moet namelijk heel eerlijk toegeven dat ik een gigantische blog dip heb. Dit is een onderdeel van het grote geheel waar ik het even over wil hebben

Ik ben momenteel begonnen aan de laatste fase van mijn studie. Wat inhoudt dat ik alleen nog mijn afstudeeropdracht succesvol moet uitvoeren, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik voer mijn opdracht uit bij een ziekenhuis hier en ik heb het heel erg naar mijn zin daar. Ik ben niet 8 uur per dag bezig met mijn opdracht maar ook met andere werkzaamheden.

Maar daardoor schiet het bloggen er wel een beetje bij in. Wanneer ik ’s avonds thuis kom ben ik vooral heel erg moe. Ik heb ’s avonds niet echt het idee oh laat ik even leuk gaan bloggen. Dat is dan wel het laatste waar ik aan denk. Maar ik lees nog wel heel erg veel.

Doordat ik best wel wat lees loop ik momenteel achter met mijn recensies, oeps. Maar ik werk er hard aan om die achterstand in te halen. Daarnaast wil ik heel graag weer het bloggen oppakken. Ik voel mij prima, Yalfest komt eraan en ik heb nog een hoop te vertellen dus waarom ook niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge