Val voor mij

Val voor mijVal voor mij Geschreven door Jennifer L. Armentrout
Serie: Wacht op mij #4
Andere boeken in deze serie: Kies voor mij
Uitgegeven door Zomer & Keuning | 5 april 2016
Genre: New Adult
Aantal pagina's: 332
Goodreads
four-stars

Barvrouw Roxy is al sinds haar vijftiende verliefd op agent Reece en het is alweer elf maanden geleden dat ze een soort onenightstand hadden. Al zou ze nu liever willen dat die onenightstand nooit had plaatsgevonden, want sindsdien lijkt een gezamenlijke toekomst onbereikbaarder dan ooit.

Gelukkig’ heeft Roxy wel wat anders aan haar hoofd. Haar beste vriend is jaren geleden het slachtoffer geworden van een geweldsdelict en nu is de dader op vrije voeten. Wanneer Roxy beangstigende berichten begint te ontvangen, denkt ze wel te weten waar die vandaan komen. Maar Reece is daar niet zo zeker van. En als hij één ding zeker weet, dan is het dat niemand Roxy ooit nog pijn mag doen. Ook hijzelf niet. Niet nogmaals.

Val voor mij is alweer het vierde boek in Wacht op mij serie. De eerste drie boeken heb ik alweer een hele tijd gelezen, maar sinds ik mijn Kobo Plus abonnement heb ben ik verder gegaan in de serie. Ik wilde toch wel weten hoe het afliep.

Roxy werkt in de bar Mona’s en sinds ze zich kan herinneren is ze verliefd op Reece. Reece die een politieman is. De man die Roxy’s beste vriend in een kasplantje veranderde loopt weer op vrije voeten. Daarnaast krijgt Roxy vage berichten en voor haar is er maar een mogelijke dader.

In het begin wist ik het niet zo met Roxy. Ik had er niet zo’n goed gevoel bij. Hoe zij met Reece omgaat, voornamelijk over hun verleden. Ik had best wel moeite om dat te verwerken. Dat was duidelijk mijn minst favoriete deel van het verhaal.

Val voor mij heeft, naast dat het overduidelijk een New Adult is, ook aspecten van een thriller. Het verhaal is super spannend. Vooral vanaf het moment dat Roxy gestalkt wordt. Ze ontvangt rare berichten daarnaast vindt ze spullen van haar op plekken waar ze het niet neergelegd heeft. Hierdoor is voor mij Val voor mij een van de leukere boeken uit de serie tot nu toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge