Friday five: 5 boeken die perfect zijn om te lezen in de lente

Het is weer tijd voor een Friday Five. Deze keer vijf boeken die perfect zijn om te lezen in de lente. Ik merk persoonlijk dat ik in de lente veel behoefte heb aan contemporary en New Adult, dat is ook waar mijn lijst uit bestaat.

Een bijna definitieve lijst van nachtmerries van Krystal Sutherland
Ik heb voor deze gekozen omdat hij mij daadwerkelijk heeft verrast. Juist omdat Een bijna definitieve lijst van nachtmerries aan geeft dat het okay is om niet perfect te zijn is het een geweldig boek. Accepteer jezelf zoals je bent.

Onverminderd van Rebecca Yarros
Rebecca Yarros is denk ik een van mijn favoriete New Adult auteurs. Wanneer zij een nieuw boek heeft weet ik een ding: die wil ik ook lezen. Deze is voor de koude lentedagen, om lekker warm van te worden.

Wat als dit het is van Becky Albertalli en Adam Silvera
Ik denk dat deze niet kan ontbreken. Omdat contemporary meer diversiteit verdient, vooral meer lesbische koppels, zet ik met Wat als dit het is een stap in de goede richting. Ik zeg geniet ervan en smelt weg.

To all the boys I’ve loved before van Jenny Han
Zwijmel alert! To all the boys I’ve loved before is een van mijn favoriete contemporary boeken om heerlijk bij weg te zwijmelen. Wie wilt er nou niet een eigen Peter?

Anna and the french kiss van Stephanie Perkins
Ken je deze nog? Anna and the french kiss is een beetje a la To all the boys I’ve loved before en heeft daarom geen uitleg nodig.

Dat was mijn lijst. Wat lees jij het liefste in de lente?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge