Winter TBR

Toen ik een overkoepelende TBR voor een seizoen maakte kwam ik erachter dat dat best wel goed werkte. Zo maakte ik voor de winter ook een TBR. Hierop stonden allemaal verschillende boeken die ik af wilde strepen van mijn to be read lijst.

Voor 21 december maakte ik een lijstje met 11 boeken die ik de komende drie maanden, oftewel in de winter, wilde gaan lezen. Deze lijst bestond uit: Schaduwheer (Cassandra Clare), De heerschappij van de maskers (Sabaa Tahir), Grenzeloos (Lis Lucassen), Valse hoop (Clare Mackintosh), Een bijna eindeloze afstand (Tahereh Mafi), Wildcard (Marie Lu), Spelregels (Cora Carmack), Val voor mij (Jennifer L. Armentrout), Evermore (Sara Holland), Ik ben je niet vergeten (Christina Lauren) en Show stealer (Hayley Barker)
 
Als je deze lijst zo ziet denk ik maar een ding, ik heb goed mijn best gedaan. Ik heb van de 11 voorgenomen boeken er 9 gelezen. Ik ben niet toegekomen aan Wildcard en Ik ben je niet vergeten. Mede doordat ik een enorme mood lezer ben en er gewoon weg geen zin in had. Mijn interesses lagen op dat moment ergens anders, ik gok bij het New Adult genre. 
 
Binnenkort zal ik mijn TBR voor de lente bekend maken, ik heb de boeken ondertussen op een nieuwe manier uitgekozen maar daar later meer over.
 
Maak jij een TBR en kan je je daaraan houden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge