De fout

De foutDe fout Geschreven door Elle Kennedy
Serie: Off-Campus #2
Andere boeken in deze serie: De deal
Uitgegeven door Volt | 5 februari 2019
Genre: New Adult
Aantal pagina's: 333
Goodreads
four-stars

John Logan lijkt het perfecte leven te hebben: hij is een van de sterren van het succesvolle ijshockeyteam, hij haalt goede cijfers en over aandacht van dames hoeft hij zeker niet te klagen. Met zijn goeie looks en vrolijke persoonlijkheid pakt hij iedereen in. Op een avond klopt hij in een studentenflat aan, op zoek naar het feestje van Danny. Maar Danny blijkt daar helemaal niet te wonen. Wie er wel woont is Grace, een mooi meisje met lichtbruin haar.

Het draait er uiteindelijk op uit dat hij een film blijft kijken en ze hebben het ontzettend gezellig. Logan denkt alleen dat hij beter bij Grace uit de buurt kan blijven, omdat hij gevoelens heeft voor iemand anders. Dit vertelt hij haar op het slechtste moment ooit. Wanneer hij zich realiseert dat hij een grote fout heeft gemaakt omdat hij gek is op Grace, is het al te laat. Ze wil hem zijn fout niet vergeven. Of kan hij haar toch overhalen?

Na een hele tijd gewacht te hebben is er eindelijk een boek van Elle Kennedy vertaald. Ik vond De deal een heerlijk boek, mede daarom kon ik niet wachten totdat De fout eindelijk uit kwam. Vol smacht begon ik met lezen.

Logan is op zoek naar een feestje maar belandt op de kamer van Grace. Grace die niet meer uit zijn hoofd verdwijnt sinds die ene avond. Maar ook Grace kan niet Logan niet meer uit haar hoofd halen. Maar ze was niet zo slim om zijn nummer te vragen.

Ik had het gevoel dat De fout verdeeld was in twee delen. Het eerste deel was Grace best wel verlegen en in zichzelf. In het tweede deel kwam ze uit haar schulp. Toen begon het voor mij leuk te worden. Grace had eindelijk een weerwoord en ze was ook nog grappig. Wat wil je nog meer?

Ik mis Hannah en Garret uit De deal wel een beetje. Maar John Logan heeft ook een beetje mijn hart veroverd. Mijn hart brak lichtelijk toen er meer verteld werd over zijn thuis situatie. Maar al het gedoe rondom Grace, hoe hij voor haar vocht, maakte alles weer goed. Op dat laatste wil ik eigenlijk wel dieper op in gaan. Maar ik wil al die geweldige momenten niet voor jullie verpesten. Mijn hart maakte een sprongetje bij sommige momenten. Ik denk dat dat genoeg zegt.

De fout is hartverwarmend, vol met seks maar vooral een en al genieten. Ik heb nu twee boeken gelezen van Elle Kennedy maar ik verlang nu al naar meer.Ik hoop dat de andere boeken in deze serie ook vertaald gaan worden en bij voorkeur gewoon alle boeken van Elle Kennedy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge