Friday five: de dingen waar ik het meest naar uitkijk voor Yalfest

Ik kan niet geloven dat het alweer bijna tijd is voor Yalfest. Al maanden kijk ik hier naar uit, ook door middel van het lezen van de boeken van de verschillende auteurs. Maar ik kijk ook uit naar andere dingen. Daarom is hier de friday five: De dingen waar ik het meest naar uitkijk voor Yalfest.
Alle auteurs ontmoeten
Dit is denk ik wel het meest standaard antwoord wat je kan krijgen maar je krijgt het toch. Het is gewoon een feit dat er niet veel internationale auteurs naar Nederland komen. Wanneer dit wel is wil ik er ook gewoon heen. Ik kijk het meeste naar uit om Nic Stone en Benjamin Alire Saenz te ontmoeten.

Photobooth
Toen ik op het Marissa Meyer event was vorig jaar (wow is dat alweer een jaar geleden?) stond er dus de optie om een muiltje te passen. Ik vond dit dus super tof. Op het Jennifer L. Armentrout event was er dus een photobooth, ik heb de foto’s daarvan nog steeds in mijn kamer hangen. Voor iedereen die dus gaat: spreek mij vooral aan om de photobooth in te gaan, dit vind ik heel erg leuk!

De mensen
Hallo iedereen die ik al een jaar of langer niet gezien heb! Het is leuk om jullie weer te zien en nieuwe mensen die ik dus wel online ken maar niet offline eens te ontmoeten.

De sfeer
Wat ik heel erg merk op dit soort events is dat de sfeer er eigenlijk altijd wel top is. Je kan met letterlijk iedereen een praatje maken. Even een voorbeeld: ik was bij de garage sale van Blossom Books en natuurlijk moest ik even fangirlen over Jason Reynolds met Myrthe (want hallo 67 seconden is gewoon bijna perfect) dat moet ik dus nog even door zetten als ik haar tegen kom op Yalfest.

De goodiebag
Last but not least kijk ik uit naar de goodiebag. Een boek die in de goodiebag zit is al bekend (die heb ik dus al) maar hij is zo ontzettend tof. Ik hoop dat dit de lat legt voor de rest van de items. Maakt niet uit wat er in de goodiebag zit, ik ga sowieso de vertaling van Strange the dreamer scoren!

Waar kijk jij het meeste naar uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge