Gelezen in maart

Hallo april! Ik heb zo veel zin in deze maand, er staan veel leuke dingen op het programma. Onder andere Yalfest en het betekent dat ik een maand dichter bij mijn diploma ben. Daarnaast komen er toffe boeken uit. Dit las ik in maart.

Ik begon de maand met Op het slappe koord van Vanessa Gerrits. Ik ontdekte dat deze bij het Kobo Plus abonnement erbij zat dus ik dacht yes die wil ik wel lezen.

Truth or dance van Chinouk Thijssen is een boek waar ik al heel lang naar uit keek. Ik heb zelf ook vanaf mijn vierde op ballet gezeten en heb nog steeds contact met mijn oude dans juf. Dit bracht een hoop herinneringen naar boven.

Als voorbereiding op Yalfest las ik De laatste Namsara van Kristen Ciccarelli. Ik las deze al eerder maar wilde hem nog een keer lezen voordat ik in het vervolg dook.

Jullie weten dat De Royals verslavend zijn. Ik las het laatste deel in deze geweldige serie: Gevaar van Erin Watt. Nadat het vorige boek in de serie mij toch teleurstelde wilde ik graag weten hoe het af liep.

Nog meer New Adult want ik las ook Kies voor mij van Jennifer L. Armentrout. Ik ben de afgelopen tijd bezig geweest om oude series eindelijk een keer uit te lezen waaronder deze dus.

Nog meer Yalfest boeken want ik las ook Ingesloten van Samira Ahmed. Dit is een van de boeken waar ik heel erg naar uit keek en daarom ook meteen in begon toen ie bij mij thuis arriveerde.

Als laatste las ik De fout van Elle Kennedy. Deze maand heb ik een hoop New Adult gelezen, dat is op het moment mijn ultieme guilty pleasure. Daar gaan jullie zeker nog meer van zien.

Wat is jouw favoriete boek die je in maart las?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge